Svetska pop senzacija Rijana prisustvovala je otvaranju Nedelje mode u Njujorku. Video na kome se vidi lepotica sa Barbadosa kako ulazi u salu već je virala na mrežama, a ljudima je zapala za oko i Rijanina kombinacija.

Prozirna tknanina sve otkrila

Rijana je na otvaranje Nedelje mode stigla obučena u belu, svetlucavu i mrežastu tkaninu, ispod koje je nosila korset. Izgledala je kao da se umotala čarafom, koji je sve vreme pridržavala rukom, a imala je i pomoćnike koji su takođe pridržavali ovu neobičnu tkaninu.

Na ovaj način do izražaja su došle njene bujne grudi, kao i vitke noge. Iako je njeno pojavljivanje izazvalo oduševljenje prisutnih, mnogi korisnici društvenih mreža, nisu bili blagi prema njoj.

"Ja kad izađem iz tuša da se javim na telefon“, "Ovako izgledam kad kasnim u školu“, "Izgleda kao da je upravo izašla iz kupatila i umotala se peškirom", bili su neki od komentara.

Svađa i dalje traje

Pored njene kombinacije, mnogi su primetili da je Rijana na reviji ignorisala manekenku Naomi Kembel.

Da i dalje nisu uspele da izglade odnos svedoči i video sa Nedelje mode u Njujorku, na kome lepotica sa Barbadosa prolazi pored svoje bivše drugarice kao pored turskog groblja.

naomi-kembel-profimedia0273904178.jpg
Jamie McCarthy / Getty images / Profimedia 
Rijana i Naomi zaratile zbog muškarcafoto: Jamie McCarthy / Getty images / Profimedia

Nekada dve vrlo bliske prijateljice, kako su mediji 2017. godine pisali, zaratile su zbog Hasana Džemila, zgodnog milijardera iz Saudijske Arabije.

On se prvobitno zabavljao sa Naomi, da bi odmah nakon romane sa njom uplovio u novu i to sa Rijanom. Nakon toga njih dve su postale ljute suparnice i nikome nije jasno šta se dešava između njih.

Iako je Naomi pokušala 2021. godine u emisiji "Gledajte šta se dešava užvio" tokom razgovora sa voditeljem Endijem Koenom da negira bilo kakvu netrpeljivost sa pevačicom, ali snimci dokazuju suprotno.

naomi-i-rijana-profimedia0195335671.jpg
LFI/Photoshot / Avalon / Profimedia 
Rijana i Naomi zaratile zbog muškarcafoto: LFI/Photoshot / Avalon / Profimedia

Pevačica je sada pokazala da je bivša drugarica za nju 'vazduh' - i možda se se ne svađaju javno, ali svakako je jasno da prijateljice nisu.

(Kurir.rs/I.M.)