Anđelina Džoli prošetala je crvenim tepihom u društvu sina Paksa, koji je pre par nedelja doživeo ozbiljnu nezgodu jer je pao sa električnog bicikla.

Paks, koji je bio na intenzivnoj nezi, nakon što se sudario sa automobilom 29. jula u Los Anđelesu - nosio je gips na ruci, koji mu se nazirao ispod sakoa, a na licu mu je bio vidljiv veliki ožiljak. Tačnije na čelu.

Njegova odevna kombinacija odisala je klasikom, a imao je pantalone, kravatu i lakirane cipele uparene sa belom košuljom.

Anđelina je odisala starim holivudskim glamurom dok je nosila usku crnu haljinu bez rukava sa odgovarajućim rukavicama koje su joj prelazile preko laktova.

On je ruku pod ruku došao na premijeru filma "U zemlji krvi i meda" na Filmskom festivalu u Torontu, dok je njegov otac Bred Pit bio u Veneciji sa novom devojom Ines de Ramon, koja je 29 godina mlađa od njega.

Detalji Paksove nesreće

Paks se navodno vozio ulicom koja je gotovo uvek prometna, a u automobil se zabio na raskrsnici kada se automobil zaustavio na crvenom svetlu. Vozač automobila je, kako pišu mediji, izašao i proverio povređenog Paksa pre nego su stigli policija i hitna pomoć.

paks-dzoli-pit-profimedia0894158571.jpg
SL / Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 
Paks Džoli Pit je pao sa motorafoto: SL / Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Izvori s mesta događaja rekli su da se Paks žalio na bolove u kuku i da se činilo da je u sudaru povredio glavu. Hitna služba je bila zabrinuta da je možda reč o krvarenju u mozgu pa su ga hitno odvezli u bolnicu. Međutim, Daily Mail piše da je Paks u stabilnom stanju i da ne mora dugo da boravi u bolnici.

Izvor blizak njegovoj bivšoj ženi Anđelini Džoli rekao je za "Dailymail" da je ona sve vreme pored njega u bolnici i da je u stabilnom stanju.

paks-dzoli-pit-andjelina-dzoli-profimedia0889509346.jpg
The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 
Anđelina se nije odvajala od Paksafoto: The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

- Bred je uznemiren i zabrinut zbog Paksove nesreće, ali ne može da kontaktira sa njim. Oseća se potpuno nemoćno jer ne može ništa da uradi. Očinska reakcija bi bila da ode u bolnicu ili da ga pozove. Pokušao je toliko puta, ali deca ne prihvataju njegove pozive. Ruke su mu vezane - rekao je izvor.

(Kurir.rs/I.M.)

Bonus video:

Kurir TV ANĐELINA DŽOLI NIJE SAMO UKLONILA DOJKE ZBOG RIZIKA OD RAKA! Dr Kovčin: Isti gen direktno je povezan s još jednim VAŽNIM ORGANOM