Glumac Orlando Blum progovorio je o svom novom filmu "The Cut", koji je premijerno prikazan na filmskom festivalu u Torontu. Kako kaže, tokom snimanja je "mislio da će umreti" jer je njegova uloga zahtevala da skine veoma mnogo kilograma.

"Bio sam jako gladan. Poslednje tri nedelje u Londonu, pre nego što smo krenuli da snimamo, jeo sam samo tunu i krastavce", rekao je glumac. Nutricionistkinja mu je dala strogu dijetu koja je bila "dizajnirana kako bi ga srušila", a sve kako bi glumac mogao da započne da snima film s najmanjom mogućom kilažom.

orlando-blum-profimedia0897845458.jpg
CIAOPIX/COBRA TEAM/FREZZALAFATA / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 
foto: CIAOPIX/COBRA TEAM/FREZZALAFATA / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

"Kako smo krenuli da snimamo, tako sam dobijao na kilaži", ispričao je. Istakao je i da je njegova drastična transformacija šokirala njegovu partnerku Kejti Peri, koja je bila "izbezumljena".

Glumac je rekao i kako je Peri plakala nakon što je pogledala film. "Bila je tamo kad sam prolazio kroz to, s decom. To je teško za porodicu", rekao je.

Radnja filma vrti se oko penzionisanog boksera koji želi da se vrati u ring, čak i kad bi ga to koštalo života.

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr/ L. S.)

Bonus video:

Kurir TV ČARLS ĆE MORATI JOŠ GODINAMA DA VLADA, BRITANIJA JE U KRIZI! Heraldičar Grujić: Princ Vilijam sasvim drugačije shvata VLADAVINU