Legendarni glumac Brus Vilis je uslikan tokom vožnje autom u Kaliforniji, nakon dužeg vremena. On se povukao iz javnosti zbog borbe sa afazijom i demencijom.

Neprepoznatljiv je

Sedeo je na suvozačevom sedištu, imao je crnu kapu na glavi i košulju na pruge. Na slikama viri kroz prozor i gleda ka napred, nije pravio pokrete.

brus-vilis-profimedia0905949831.jpg
Javiles/Bruce / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 
Brus Vilis u javnostifoto: Javiles/Bruce / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Vilis je bio u pratnji telohranitelja u dnevnom izlasku, rekli su očevici paparacima, a ovaj izlazak je usledio nakon dužeg vremena. Poslednjih nedelja smo imali prilike da ga vidimo samo preko objava na drštvenim mrežama njegove porodice.

Glumac ima pet ćerki: Mejbl Rej (12) i Evelin (10) koje je dobio sa suprugom Emom Heming Vilis (46), kao i Rumer, 36, Skaut, 33, i Talula, 30, koje je dobio sa bivšom suprugom Demi Mur, 61.

Bolest se razvija

skaut-vilis-brus-vilis.jpg
Printscreen Instagram 
Njegova bolest se razvijafoto: Printscreen Instagram

Najstarija ćerka Brusa Vilisa - Rumer je rekla da se demencija njenog oca razvija, ali da je on dobro i da ga sve vreme obasipaju ljubavlju.

- Naša ljubav je tako moćna i prisutna - objasnila je ona.

On je otac pet devojčica, Rumer, Skaut i Talule, koje deli sa bivšom ženom Demi Mur, a Mejbl i Evelin deli sa sadašnjom suprugom Emom Heming Vilis.

Unuka mu je velika radost

Naslednica slavnog glumca Rumer je prošle godine u aprilu ušla u novu fazu kada je sa svojim dečkom Derekom Ričardom Tomasom dočekala devojčicu Luetu Ajli Tomas Vilis.

screenshot-20240423-144502.jpg
Printskrin Instagram 
Unuka mu je velika radostfoto: Printskrin Instagram

Rumer je otkrila i da ga često vidi kako proživljava posebne trenutke sa svojom unukom.

- On je tata devojčica. Videla sam ga sa svojim sestrama, mojim malim sestrama - objasnila je.

Za Brusovu bolest nema leka, a najčešći simptomi su: promena ličnosti i ponašanja, poteškoće u govoru i problemi sa sećanjem.