Hrvatski glumac Janko Popović Volarić (44) oženio se proteklog vikenda svojom izabranicom Lovorkom Sršen. Ceremonija je organizovana u strogoj tajnosti, daleko od medija.

whatsapp-image-20240816-at-9.21.18-pm.jpg
Nemanja Nikolić 
Janko Popović Volarić i Goran Bogdanfoto: Nemanja Nikolić

Janko, koji u Hrvatskoj važi za velikog zavodnika, ako ne i najvećeg, bio je u vezi sa našom glumicom Tijanom Pečenčić. Romansa je počela na setu serije "Kud puklo da puklo", a onda mu je ona slomila srce, pisali su hrvatski mediji.

Slomila mu srce

Tijana i Janko su prvi put viđeni zajedno na Danima hrvatskog filma u aprilu 2015. godine. U hrvatskim medijima spekulisalo se da je udaljenost bila razlog raskida, i da zbog brojnih obaveza nisu imali vremena da se viđaju i da žive na relaciji Beograd-Zagreb.

Na jednom događaju u Zagrebu on se svojevremeno pojavio sam, a na pitanje kako leči slomljeno srce, tužno je odgovorio:

- Za to nema pomoći. Samo vreme može da pomogne – rekao je za “In magazin”.

Janko već ima brak iza sebe

Popularni hrvatski zavodnik, već je jednom stao na ludi kamen i to sa Jelenom Veljačom. Venčali su se 2009. godine, dobili su sina Davida. Kad je postao otac Janko je imao tek 18 godina, a tačku na ljubav stavili su 2012. godine.

Tijana oduševila u "Vojnoj akademiji" pa nestala

Mladu glumicu Tijanu Pečenčić domaća publika je obožavala kao Zimče u seriji "Vojna akademija", a zapaženu ulogu odigrala je i u seriji "Žene sa Dedinja". Iapk, iako se očekivalo da će njena karijera krenuti uzlaznom putanjom, Tijana je odlučila da se naprasno povuče sa televizije.

screenshot-2.jpg
Printscreen 
Tijana Pečenčić kao Zimče u "Vojnoj akademiji"foto: Printscreen

Ona je veoma aktivna na društvenim mrežama gde gotovo svakodnevno objavljuje fotografije iz privatnog života. Njena lepota nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a komplimenti samo pljušte.

(Kurir.rs/I.M.)

Bonus video:

Kurir televizija Među prisutnima je bila glumica Anica Dobra