Proslavljeni srpski glumac Srđan Žika Todorović od tinejdžerskih dana važi za velikog zavodnika. Međutim, on je preko 20 godina u braku sa prelepom Anom koja mu je ukrala srce.još 1998. godine.

Srđan sa suprugom Anomfoto: Kurir

Žika svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram često obraduje novim objavama, a naročito kada su fotografije iz njegove mladosti, sa snimanja, svirki ili iz privatnog, ljubavnog života.

Ovoga puta, na Žikinom profilu osvanula je fotografija koja svedoči o ljubavi njega i njegove supruge Ane sa medenog meseca na Baliju 1999. godine.

Žika je 1998. godine na Adi Bojani upoznao studentkinju Filološkog fakulteta, Anu Jovićević, koja je poreklom sa Cetinja. Ubrzo su počeli da se zabavljaju, a glumac je od samog početka bio siguran da je pronašao ženu svog života. Ana se ne pojavljuje često u medijima, pa je javnost retko može videti pored poznatog glumca.

Ana je na Instagramu manje aktivna od svog supruga, međutim povremeno i ona svoje pratioce, koji primećuju da joj godine ne mogu ništa, obraduje slikama.

(Kurir.rs/I.M.)

Bonus video:

kurir televizija MLADI GLUMAC PROGOVORIO O REAKCIJAMA NA NJEGOVU ULOGU GEJ OSOBE! Đorđe Mišina bio završio u bolnici: Nisam znao šta pričam