Glumac Petar Strugar godinama je skrivao svoj emotivni život od javnosti. Ipak, od nedavno imamo prilike da ga vidimo sve češće u društvu lepe glumice Nine Nešković, sa kojom je u vezi.

Popularni glumački par ima danas razloga za slavlje, a on joj je tim povodom uputio nežne reči:

screenshot-20240910-123150.jpg
printscreen/instagram/p_strugar 
Strugar se obratio emotivnim rečima svojoj izabranicifoto: printscreen/instagram/p_strugar

"Dogodila se na današnji dan", napisao je glumac uz brojne emotikone srca, a Nina na slici pozira sa širokim osmehom na licu.

O novopečenom paru je počelo da se šuka nakon što su se prvi put zajedno pojavili na dodeli "Zlatne antene". Iako su retko viđeni u javnosti i na društvenim mrežama, Strugarova objava pokazuje da je njihova ljubav jaka i stabilna.

petar-strugar.jpg
Instagram/PetarStrugar 
Na otvaranju Sava Centrafoto: Instagram/PetarStrugar

Takođe, par je pre nekoliko dana uživao na otvaranju Plave sale Sava Centra, gde je upriličena spektakularna ceremonija kojom je završena kompletna rekonstrukcija ovog kultnog prostora.

Petar je tada na svom Instagram profilu objavio fotografiju sa Ninom, a osmeh nije skidao sa lica. Čini se da mu nova ljubav veoma prija, te da je izgleda zaista pronašao svoju dugo traženu sreću.

Ljubavni život Petra Strugara

zlatni-decko-kzn-10012022-109.jpg
ATA images 
Petar Strugarfoto: ATA images

Petar je ranije bio u ljubavi sa svojom šest godina starijom koleginicom Ivanom Nikolić. Nakon dve godine veze ovaj par se venčao 2013. godine na jednoj intimnoj ceremoniji u Zemunu. Sledeće godine su dobili i sina Zariju. Tačku na brak stavili su nakon godinu dana, a i danas su u dobrim odnosima.

Nakon kraha ljubavi sa Ivanom, Petar je uplovio u romansu sa pevačicom Milicom Todorović. Njih dvoje nisu krili svoju ljubav, a često su se pojavljivali u javnosti zajedno.

untitled1235546.jpg
Zorana Jevtić, Nemanja Nikolić 
Bio je i u vezi sa Milicom Todorovićfoto: Zorana Jevtić, Nemanja Nikolić

Petar je u jednom trenutku bio u vezi sa javnosti nepoznatom Oljom, sa kojom je dobio sina Iva, a pričalo se i da su bili u braku. Međutim, glumac je odlučio da mudro ćuti na ovu temu.

(Kurir.rs/I.M.)

Bonus video:

Kurir KURIR PAPARACO! Petar Strugar uhvaćen prvi put nakon što je dobio DRUGO DETE: A evo šta je glumac RADIO! (FOTO)