Nedugo nakon što je princeza od Velsa, Kejt Midlton, objavila kraj preventivne hemoterapije u svrhu izlečenja od raka javili su se princ Hari i Megan Markl. Međutim, povod nije bio obraćanje budućoj britanskoj kraljici, nego najava njihovog novog projekta.

Striming gigant Netflix, s kojim su Hari i Megan potpisali ugovor vredan 100 miliona dolara 2020. godine, objavio je tizer nove dokumentarne serije "POLO", čija su tema igrači pola. Kao i u slučaju njihovog dokumentarca "Harry & Meghan", iza "POLO" stoji njihova produkcijska firma Archewell Production.

"POLO" je nova dokumentarna serija koja prati elitne globalne igrače i nudi ekskluzivan pogled iza kulisa brzog sveta sporta", stoji u zvaničnom saopštenju. "Od Archewell Productions i Boardwalk Pictures, premijerno ovog decembra samo na Netflixu."

Međutim, nisu svi oduševljeni novim projektom odbeglog para.

profimedia0894945271.jpg
CBS Sunday Morning / Ferrari / Profimedia 
foto: CBS Sunday Morning / Ferrari / Profimedia

"Izbacujete ovo baš kad je princeza Ketrin objavila video o završetku svog lečenja od raka. Netflix je sitničave duše, kao i kraljevići s Temua", stoji u jednom komentaru na X-u, dok drugi piše: "Desetine nezaposlenih usedelica koje će se pretvarati da su doživotni obožavatelji pola", prenosi Dnevnik.hr.

megan-markl-profimedia0872297195.jpg
AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia 
foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

"Radije ću gledati boju kako se suši na zidu", "Uz sve ovo što se događa u svetu, da li zaista želimo da gledamo kako elita rasipa svoj novac na udaranje lopte dok jašu na konju dok se mnogi u svetu bore za preživljavanje?", "Je li Archewell insistirao na tome da ste ovu besmislenu najavu objavili tri meseca ranije jer je princeza od Velsa ranije podelila svoje novosti?", samo je deo komentara koji su se našli ispod Netflixove objave.

(Kurir.rs/ L. S.)

Bonus video:

Kurir televizija BBC povukao podkast o princu Hariju i Megan Markl!