Kejt Mos je već dobro poznato ime u svetu modelinga u kojem je ostavila dubok trag. Sada putem njene slave ide i njena naslednica Lila Mos.

Ova lepotica viđenja je u Njujorku na prestižnom kastingu koji su organizovali iz "Victoria's Secret". Lila je prošetala modnom pistom u nadi da će poneti prestižna krila i nastaviti stopama čuvene Adrijane Lime, Alesandre Abrosio i drugih poznatih "anđela".

Lila Mos bila je na audiciji viktorijinih anđelafoto: Tatiana / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Lila je pre četiri godine debitovala na modnoj pisti noseći kreacije italijanske modne kuće.

Tada je imala 18 godina i bila je istih godina kao i njena poznata majka kada je 1992. godine prošetala svojom prvom pistom. Lila, čiji je otac britanski izdavač Džeferson Hek, koristi prezime svoje poznate mame Mos dok se probija u modni svet.

Lila je već zvezda modnih pistifoto: Profimedia

Ko je Lila Mos

Studentkinja na uglednoj Parsons School of Design u Njujorku, Lila Mos, krenula je majčinim stopama sa 14 godina, u istom dobu kada je i mama Kejt počela da se bavi modelingom. U jednom je intervjuu, devojka klasične lepote, rekla da sve do puberteta nije imala pojma da je njena mama "velika faca". Ona i mama su nekoliko puta sarađivale na raznim projektima poput naslovnice italijanskog Voguea i nekoliko kampanja za razne brendove.

Kejt Mos je godinama harala modnom scenomfoto: Profimedia

Takođe, Lila je nasledila Kejt na mestu zaštitnog lica brenda Calvin Klein, mestu koje je Kejt držala od početka 90-ih i nezaboravnih kampanja koje su joj u suštini širom otvorile vrata modnog sveta.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

Kurir televizija SRPSKA MANEKENKA U NAJBOGATIJOJ SVETSKOJ FILMSKOJ INDUSTRIJI! Stanković o mužu, detetu, životu: SLAVE SRPSKE PRAZNIKE!