Glumica Una Lučić (24) podelila je na društvenim mrežama momente koji su joj teško pali. Naime, Una je snimala dok joj seku kosu, a na ovo se odlučila zbog uloge.

- Gluma traži mnogo odricanja... Neka igra krene - napisala je ona na svom profilu na društvenoj mreži Instagram.

Lučićeva, koja je glumila u seriji "Dug moru", otkrila je i da bi joj lakše palo da se "ugoji koje kilo". Ronila je suze dok su je šišali, pa je dobila mnogo komentara podrške svojih pratilaca.

Mlada srpska glumica Una Lučić rođena je 2000. godine u Kotoru. Osnovnu i srednju školu završila je u Herceg Novom. Na osnovnim studijama katedre za glumu na FDU Cetinje u klasi profesora Branimira Popovića diplomirala je 2022. godine.

Publika je poznaje po ulogama u serijama „Branilac” i „Urgentni centar“. Dobitnica je nagrade za najbolju glumicu na festivalu „ Kestenburg“, u Banjaluci 2021. godine za ulogu Nevene u studentskoj predstavi „U plamenu strasti”.

U seriji "Dug moru", pored Une, glume i Nada Šargin, Nenad Mićanović, Ana Lečić iSergej Trifunović. Emitovanje serije je počelo 2019. godine, a nedavno je emitovana četvrta sezona.

Kada su je pitali sa kojm ličnošću bi se menjala na jedan dan dala je neočekivan odgovor: "Sa beskućnikom", a da bez glume i mora ne bi mogla da zamisli svoj život.

(Kurir.rs/M.F.)

Bonus video:

Kurir televizija GLUMICA SE POTPUNO IZBLAMIRALA PRED BRANKOM SOVRLIĆ, PA SE JAVNO IZVINILA: Pevačica je dobila blaži nervni slom kada me je čula