Fotografije Dženifer Lopez i Met Dejmona kako se drže za ruke na zabavi velikom brzinom su obišle svet. Pevačica je slikana kako drži za ruku najboljeg prijatelja svog uskoro bivšeg muža Met Dejmona.

Prema tvrdnji izvora bliskom paru, Dženifer je želela da razgovara sa glumcem o svom otuđenom mužu. Ben i Dejmon su dobri prijatelji, a pozanto je da je glumac bio protiv mirenja para i venčanje.

- Met Dejmon ugušio je svaki pokušaj Džej Lo da razgovara o Benu na premijeri filma - rekao je izvor i dodao za Daily Mail i dodao:

- Bilo je veoma nezgodan momenat jer je znala da će ako povuče Meta na stranu na takvom događaju da bi vodili intiman razgovor biti veoma primećen i postati viralan. Cela njena ruka na njegovoj ruci bila je lep način da mu drži pažnju, ali on nije imao ništa od toga.

profimedia0835070851.jpg
USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia 
Dženifer Lopez i Ben Aflek sa Met Dejmonomfoto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Rekao joj je da mu je drago što je ona dobro i da je zahvalan na njenom učešću u filmu – ali je jasno stavio do znanja da uopšte nije bio tu da priča o Benu - objasnio je.

Osvetnička haljina

Podsećamo, glumica i pevačica Dženifer Lopez prošetala je crvenim tepihom Tortonto film festivalau "osvetničkoj" haljini, koja je svima podigla temperaturu. Ona je prisustvovala premijeri filma "Unstoppable", a kad se pojavila, nikoga više nije interesovalo ovo ostvarenje.

dzenifer-lopez-osvetnicka-haljina-profimedia0905389057.jpg
Geoff Robins / AFP / Profimedia 
Osvetnička haljina Dženifer Lopezfoto: Geoff Robins / AFP / Profimedia

Atraktiva Lopezova, pojavila su u izdanju od koga padaju vilice, sve par dana nakon što je podnela zahtev za razvod braka od supruga Bena Afleka. Disko haljina, sa crnim mašnicama sa strane bila je prava poslastica.

Rubova haljine gotovo da nije bilo, a ni donjeg veša, jer kad se Džej Lo okrenula, svima je bilo jasno da nije želela da ništa ostavi mašti.

dzenifer-lopez-osvetnicka-haljinaprofimedia0905394286.jpg
PICJER/imageSPACE / Shutterstock Editorial / Profimedia 
Osvetnička haljina Dženifer Lopezfoto: PICJER/imageSPACE / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ona je samouvreno pozirala fotografima, svesna da izgleda kao miliom dolara. Fotografije su brzo postale viralne, a svi komentarišu da je Benu poslala ovim poruku "Gledaj šta si izgubio!"

(Kurir.rs/I.M.)