Glumac Ben Aflek uhvaćen je juče kako se voza Beverli Hilsom, četiri dana nakon što je njegova otuđena supruga Dženifer Lopez viđena kako se drži za ruke sa njegovim prijateljem Metom Dejmonom.

ben-aflek-profimedia0906512993.jpg
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 
Ne haje previše za bivšufoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Zvezda "Betmena", nosila je par crnih avijatičarskih naočara za sunce i imao je bradu na licu tokom vožnje. To je usledilo nakon što su se obrve podigle kada su Lopez i Dejmon primećeni kako se drže za ruke na afterpartiju u Torontu.

Šta je pokušavala da uradi Dženifer?

dzenifer-lopez-i-met-dejmon-profimedia0905644675.jpg
MSN/The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia 
Dženifer namerno stegla Demona i ne pušta, pokušava da privuče pažnjufoto: MSN/The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia

Prema tvrdnji izvora bliskom paru, Dženifer je želela da razgovara sa glumcem o svom otuđenom mužu. Ben i Dejmon su dobri prijatelji, a pozanto je da je glumac bio protiv mirenja para i venčanje.

- Met Dejmon ugušio je svaki pokušaj Džej Lo da razgovara o Benu na premijeri filma - rekao je izvor i dodao za Daily Mail i dodao:

met-dejmon-ben-aflek-2.jpg
Profimedia 
Met Dejmon i Ben Aflek su dobri prijateljifoto: Profimedia

- Bilo je veoma nezgodan momenat jer je znala da će ako povuče Meta na stranu na takvom događaju da bi vodili intiman razgovor biti veoma primećen i postati viralan. Cela njena ruka na njegovoj ruci bila je lep način da mu drži pažnju, ali on nije imao ništa od toga. Rekao joj je da mu je drago što je ona dobro i da je zahvalan na njenom učešću u filmu – ali je jasno stavio do znanja da uopšte nije bio tu da priča o Benu - objasnio je.

Ben ne haje za njeno ponašanje

profimedia0835070851.jpg
USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia 
Dženifer Lopez, Ben Aflek, Met Dejmonfoto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Sudeći po paparaco fotografijama, koje se sve češće pojavljuju, slavni glumac ne haje previše za razvod od Dženifer Lopez. Par puta je ihvaćen kako se zabavlja sa decom, a footgrafisan je i dok se smeje sa bivšom ženom Dženifer Garner i prijateljima.

Dženifer pokušava da privuče pažnju

Kako je naveo izvor Dženifer je odlično znala šta radi. Pokušala je da privuče pažnju javnosti, ali i otuđenog muža. Međutim, izgleda da su njeni pokušaji bili bezuspešni.

dzenifer-lopez-osvetnicka-haljina-profimedia0905389057.jpg
Geoff Robins / AFP / Profimedia 
Osvetnička haljina Dženifer Lopezfoto: Geoff Robins / AFP / Profimedia

Čak je nije spasila ni "osvetnička haljina" u kojoj je pokzala čime raspolaže. Iako su svi hvalili njen izgled, čini se da je Ben ostao imun na to.

Čini se da je Ben servirao Dženifer najgoru moguću osvetu, budući da ne haje za njene očajničke poteze da bude u centru pažnje.

(Kurir.rs/I.M.)

Bonus video:

Tik Tok Jelena Karleusa jos u junu na nastupu nagovestila razvod