Voditelj i novinar Jovan Memedović jedno je od omiljenih lica na malim ekranima. Publici je poznat kao veliki ljubitelj prirode, s toga ni ne čudi što je svoju vikendicu sagradio u netknutoj prirodi.

Nalazi se tik uz reku, skrivena od pogleda, a napravljena je od drveta.

screenshot-20231213-154347.jpg
Printscreen 
Kuća je sva u drvetufoto: Printscreen

Popularni voditelj je na početku karijere u svojim emisijama straživao Srbiju, ali i upoznavao različite predele. Njegove reportaže okupljale su generacije kraj ekrana.

Počeci

Od rane mladosti bio je član planinarskih društava, a novinarsku karijeru započeo je 1992. godine kada je radio kao sportski novinar i komentator.

5565.jpg
Instagram 
Jovan Memedovićfoto: Instagram

Nakon toga, Memedović je postao autor emisija "Sasvim prirodno" i "Svet ribolova" kojima je stekao veliku popularnost kod publike, a trenutno je voditelj omiljenog kviza "Potera".

Oaza mira

Popularni voditelj svoju oazu mira pronašao je daleko od gradske gužve, a njegova vikendica okružena šumom predstavlja raj za sve ljubitelje prirode.

memedovic.jpg
Instagram/jovanmemedovic 
Kuća ima prelep pogled na netaknutu prirodufoto: Instagram/jovanmemedovic

On na društvenim mrežama neretko deli kako uživa u svojoj vikendici, a ipak trudi se da svoju intimu zadrži za sebe. Nikada nije otkrio lokaciju svoje vikendice, a u kući mu društvo najčešće prave njegovi psi i mačka.

jovan-memedovic-1.jpg
Printscreen Instagram 
Društvo mu često prave životinjefoto: Printscreen Instagram

Memedović deli sa svojim pratiocima na društvenim mrežama kako uživa uz kafu i knjigu, a mnogi korisnici Instagrama pozdravili su njegovu odluku da ne pokazuje previše svoju intimu.

Kako izgleda kuća?

jovan-memedovic.jpg
Printscreen Instagram 
Memedović se često opušta uz knjigufoto: Printscreen Instagram

Unutrašnjost brvnare odiše toplinom i ušuškanošću. Nameštaj je jednostavan, a na zidovima su uramljene fotografije na zidovima, nastale za vreme snimanja emisije "Sasvim prirodno".

screenshot-20231213-154330.jpg
Printscreen 
Na zidovima su slike iz emisije "Sasvim prirodno"foto: Printscreen

Takođe, u jednoj od soba se nalazi i nekoliko polica sa knjigama. Boravak na terasi koja ima pogled na reku poseban je ugođaj, a sa svojim pratiocima je podelio i da ponekad voli da se opusti uz čašu vina.

screenshot-20231213-154322.jpg
Printscreen 
Jovan Memedović voli da se opusti uz čašu vinafoto: Printscreen

Sve u svemu, njegova kuća u prirodi je pravi raj za oči i dušu, te ne čudi što sve češće ovde provodi vreme.

(Kurir.rs/I.M.)