Glumac Nebojša Dugalić (54) u srećnom je braku već dugi niz godina sa Draganom Dugalić, koja je takođe glumica. Nebojša svoju privatnost čuva dalje od očiju javnosti, a sa supugom ima petoro dece.

kalkanski-krugovi-kzn-28032023-0038.jpg
ATA images 
Nebojša i Milica Dugalićfoto: ATA images

Dugalići koji su u braku preko 20 godina imaju tri sina i dve ćerke, a nekima od njih odlučili su da daju pomalo neobična ali vrlo interesantna imena. Jana i Bogdan i nisu tako retka imena, ali ostalo troje dece imaju zanimljiva i prilično nesvakidašnja - Vidan, Kalin i Ilina.

Ime Vidan simbolizuje svetlost, Kalin, kao i žensko ime Kalina, nastalo je prema nazivu biljke kalina, dok je Ilina ženska verzija imena Ilija koje ima božansko značenje i u prenesenom značenju znači "onaj koji je Božiji izaslanik".

Bogdan Dugalić je pijanista, a ove godine je Srbiju predstavljao na Evrovizijskom takmičenju mladih muzičara u Norveškoj.

Bogdan iza sebe ima bogato muzičko iskustvo, osvojio je preko 30 nagrada na domaćim i međunarodnim takmičenjima, a njegov otac Nebojša je jednom prilikom rekao da je veoma ponosan na uspeh svog naslednika.

Dragana je, zbog obaveza oko velike porodice, zapostavila glumačku karijeru, a Nebojša je jednom prilikom rekao da mu je ona najveća podrška.

„Moja supruga je koleginica, ali ujedno i kritičar. Uvek mi kaže šta, kako i gde može bolje da se uradi. Dopada joj se uglavnom to što sam radio u poslednje vreme, na primer "Državni službenik" ili "Žigosani u reketu". Bitno je da budemo raznovrsni u svojim ulogama, kako ne bismo dosadili sami sebi“, rekao je on jednom prilikom za medije, a onda otkrio u kom pravcu oni usmeravaju decu.

dragan-kadic-damir-dervisagic.jpg
Damir Dervišagić 
Nebojša Dugalićfoto: Damir Dervišagić

- Nedavno mi je supruga rekla za našu najmlađu ćerku da je rođena glumica i da će to sigurno biti, a ja ću dati sve od sebe da tako ne bude. Naravno, važno mi je da se bave onim što ih zanima, ali više bih voleo da to bude neka druga profesija. Posvećeni su muzici, svi ponešto sviraju. Imati petoro dece teško je samo u početku, dok su još mali i u potpunosti zavise od vas. Ali, čim počnu sami da se igraju, i kada krenu u školu, mnogo je lakše - rekao je glumac.

(Kurir.rs/M.F.)

Bonus video:

kurir televizija BIKOVIĆ JE IZBAČEN IZ SERIJE IZ OVA DVA RAZLOGA! Glumac iz Njujorka: Čudi me da je uopšte i dobio ulogu u takvom projektu!