Muzičar Džo Džonas i glumica Sofi Tarner zvanično su se razveli nakon jednogodišnje borbe za starateljstvo nad njihovim ćerkama Vilom i Delfin.

Kako prenosi TMZ, bivši supružnici su se zvanično nagodili u utorak, ali detalji o starateljstvu i imovini nisu poznati javnosti.

profimedia0496510442.jpg
Profimedia 
foto: Profimedia

Spekulisalo se o razlozima za kraj braka, a glumica je u razgovoru za Vog, ranije ove godine otvoreno govorila o razlozima za krah braka.

- To su bili najgori dani u mom životu. Nekoliko dana nisam znala da li ću uspeti. Nazvala bih svog advokata i rekla mu: "Ne mogu to da uradim. Jednostavno ne mogu. Nikada nisam bila dovoljno jaka da se zauzmem za sebe. A onda, konačno, nakon dve nedelje koliko sam bila u svojoj svakodnevnici, advokatica me je podsetila da se borim za svoju decu. Jednom kada mi neko kaže "uradi to za svoju decu", ja to i radim. Ne bih zbog sebe, ali naći ću snage za njih - objasnila je glumica.

profimedia0495015585.jpg
Media Punch/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia 
foto: Media Punch/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia

U momentu kada je njen suprug podneo zahtev za razvod, ona je bila na snimaju serije u Velikoj Britaniji, dok su njen bivši muž Džo Džonas i njihove ćerke Vila i Delfi bili u Americi.

- Imala sam ugovor da budem na setu još dve nedelje pa nisam mogla da odem. Deca su mi bila u Sjedinjenim Državama i nisam mogla do njih jer sam morala da završim snimanje, i onda su svi ti članci počeli da se objavljuju.... - istakla je glumica.

Ostavio je zbog snimka sigurnosne kamere?

Vest o razvodu pratili su i brojni tračevi, a možda najsočniji je bio da je Sofi varala svog bivšeg muža, te da je razlog za razvod bio snimak nadzorne kamere, koji je bio dokaz.

profimedia0382798570.jpg
Profimedia 
foto: Profimedia

- Bolelo jer se stvarno potpuno mučim nad svakim potezom koji napravim kao majka – krivica jedne majke je realna. Stalno sam morala da govorim: "Ništa od ovoga nije istina. Ti si dobra mama i nikad nisi bila neko ko luduje po žurkama. Nepojmljiva je količina ljudi koji će samo izmisliti sra*a i pričati o tome na osnovu slika", dodala je i poručila: "Slika može da kaže 1.000 reči, ali to nije moja priča. Osećala sam se kao da gledam film svog života za koji nisam napisala scenario, niti sam producentkinja niti glumica toga, bilo je šokantno. Još sam u šoku - objasnila je.

U pomenutom intervjuu glumica je istakla da joj je najveću podršku pružila planetarno popularna pevačica Tejlor Svift.

Borba za starateljstvo

Podsećamo, brakorazvodna parnica je bila mučna, a Džoans je u jednom momentu oduzeo pasoše njihovih ćerki kako ih ona ne bi odvela iz Amerike, kasnije je i taj problem rešen, pa je Sofi sa devojčicama otputovala u Britaniju.

profimedia0810003762.jpg
ROKA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 
foto: ROKA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Njih dvoje su rešili problem starateljstva nad ćerkama, tako što one provode po dve nedelje sa jednim roditeljem pa sa drugim roditeljem.

Uhvaćena na delu

Glumicu su ranije uhvatili paparaci u Londonu sa britanskim aristokratom Peregrinom Perijem Džonom Dikinsonom Pirsonom, a zabeleženo je kako se ljube.

Za ovu vezu saznalo se krajem oktobra 2023. kada je par primećen u Parizu, poljupci se tumače kao još jedna potvrda romanse.

sofi-tarner-profimedia0853891031.jpg
SplashNews.com / Splash / Profimedia 
Sofi Tarner uhvaćena sa aristokratomfoto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Pirson važi za jednog od najpoželjnijeg neženje u Velikoj Britaniji. Bogatstvo njegove porodice procenjuje se na 225 miliona dolara.

Nije mnogo tugovao

Sa druge strane Džonas je viđen pre nekoliko meseci u Meksiku sa manekenkom Stormi Bri, čije je pravo ime Stormi Henli.

profimedia0834131072.jpg
HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 
Džo Džonas nije mnogo samovaofoto: HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Čim su objavljene paparaco fotke, počelo je da se šuška da je Džonas u vezi sa bivšom Mis Tenesi Tin SAD.

(Kurir.rs/I.M.)