Opšte je poznato je da sve žene imaju poseban sjaj tokom trudnoće, a dokaz tome je i prelepa glumica Margo Robi koja se ove nedelje pojavila na crvenom tepihu u Los Anđelesu.

Naime, iako je svega koja nedelja deli od porođaja, Margo je očigledno bila odlučna da se pojavi na jednom događaju, na kom je malo reći da je zasenila sve.

Za tu priliku odabrala je sivu haljinu golih ramena, koja je veoma istakla njenu vitku trudničku liniju. Sa njom je ukombinovala zlatnu narukvicu i crne sandale na štiklu. Po svemu sudeći, lepoj glumici trudnoća baš prija.

profimedia0906221367.jpg
CraSH / Shutterstock Editorial / Profimedia 
foto: CraSH / Shutterstock Editorial / Profimedia

Podsetimo, Margo Robi i njen suprug Tom Akerli čekaju njihovu prvu bebu. Par se upoznao još pre 11 godina na snimanju film, a nakon tri godine veze tajno su se venčali, što je bilo 2016. godine.

Margo je svoju slavu stekla nakon uloge u filmu "Vuk sa Vol strita", a jek je doživela nakon uloge u filmu "Barbi" koji je oduševio mnoge širom sveta.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

Kurir televizija IZAZOVNA MIRKA VASILJEVIĆ NA CRVENOM TEPIHU BEZ BRUSA! Glumica otkrila kako je bez Vujadina Savića: Uvek nađem nekoga za veče!