Nakon što je doživela brutalne napade zbog svog fizičkog izgleda, jedna od najlepših žena na svetu Adrijana Lima odlučila je da napravi zaokret. Pojavila se na "The Ticket" premijeri u Los Anđelesu i pokazala drastičnu promenu u svom izgledu.

Kada se pojavila na crvenom tepihu, nema ko nije komentarisao da Adrijana izgleda doslovno kao na početku karijere. Zablistala je u belom odelu i svima pokazala znatno vitkiju figuru i mladolik izgled.

foto: Fati Sadou/ABACAPRESS.COM / Abaca Press / Profimedia

Naime, supermodel se dugo borila sa kilogramima nakupljenima u trećoj trudnoći, a sad je vratila figuru koju je imala dok je šetala modnim pistama. Prozivali su je zbog izobličenog lica, a govorilo se i da je preterala sa botoksom i filerima. Ipak, sada je svima "začepila usta" pojavivši se poput boginje na glamuroznom događanju, piše Story.

Podsetimo, Lima je treće dete, sina Sijana, dobila sa filmskim producentom Andreom Lemersom (43). Osim sina, Adrijana ima i dve ćerke - Valentinu (13) i Sienu (10), koje je dobila u braku sa srpskim košarkašem Markom Jarićem (45).

foto: Fati Sadou/ABACAPRESS.COM / Abaca Press / Profimedia

Upoznali su se na žurci u Los Anđelesu 2006. godine, a verili dve godine kasnije, kad je Lima slavila 27. rođendan. Venčali su se 2009. godine na Dan zaljubljenih, a službeno su se razveli 2016. godine.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

Kurir TV SVI POGLEDI UPRTI U NJU, SOFI MILO OŽIVELA BARBI LUTKU! Manekenka sabrala utiske pokraj roze kabrioleta: Ovo mi je posebno drago