Fatalna Kendi iz popularne serije "Dva i po muškarca" mnogima je bila omiljeni lik u seriji. Kao devojka Alana Harpera, kojeg je utelotvorio Džon Krajer, ostala je zapamćena po seksipilu i devojci koja nije bila preterano inteligentna.

Kendi je glumila Ejpril Bouvlbi (44), a iako su joj predviđali uspešnu karijeru, nakon "Dva i po muškarca" nije ostvarila neke velike filmske uloge.

Pojavila se u serijama "Kako sam upoznao vašu majku" i "Divino novo odelo", pa i u Netfliksovom filmu "Povratak Deda Mraza", 2021. godine, ali ostala je prilično nepoznata javnosti.

Ejpril je rođena 30. jula 1980. godine, a studirala je francuski jezik i biologiju mora. Ranije je plesala balet i bavila se manekenstvom, a vešto je izbegavala medije. Želela je da bude nepoznata javnosti iako je to sušta suprotnost svima onima koji stvaraju u Holivudu, piše Story.

Godinama je bila sama, a onda se u decembru 2020. godine udala za reditelja Metjua Kuka (51). Venčali su se u tajnosti i to objavili tek 2 godine kasnije, a onda su supružnici otkrili da je Ejpril rodila sina.

Nakon što je podelila fotografiju trudničkog stomaka i dodala da je slika nastala u julu 2022. godine, ubrzo su objavili i prvu fotografiju kao tročlana porodica.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

Kurir televizija IZAZOVNA MIRKA VASILJEVIĆ NA CRVENOM TEPIHU BEZ BRUSA! Glumica otkrila kako je bez Vujadina Savića: Uvek nađem nekoga za veče!