Rok ikona Džon Bon Džovi (62) ubedio je nepoznatu ženu da ne skoči sa mosta dok je snimao spot u Nešvilu.

bon-dzovi-profimedia0906802355.jpg
Metropolitan Nashville Police / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 
Bon Džovi spašava ženufoto: Metropolitan Nashville Police / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kako je saopštila policijska uprava Nešvila, incident se dogodio u utorak uveče dok je 62-godišnjak snimao muzički spot na šetalištu. Na snimku, koji je objavila lokalna policija, vidi se Bon Džovi kako prilazi ženi sa članom svoje pratnje.

Zatim se nagnuo preko ograde pre nego što se približo ženi i herojski je podigao preko ograde i zagrlio je. Policajci su brzo reagovali, a šef policije Nešvila Džon Drejk pozdravio je hrabrost svetske zvezde, rekavši: 'Potrebno je da pomognemo jedni drugima, da svi budu bezbedni.'

Bon Džovi je prodao preko 120 miliona ploča širom sveta sa svojim istoimenim bendom koji je osnovao 1983.

Ranije ove godine otkrio je magazinu "People" da se polako vraća nastupima uživo nakon što je prošao retku operaciju grla u junu 2022.

„Korak po korak, vraćam se tome“, rekao je dobitnik Gremija. U leto 2022. godine, Bon Džovi je uradio proceduru medijalizacije glasnica (poznatu i kao tiroplastika). Slavni pevač je zbog mogućnosti gubitka glasa izjavio „Ljudi su morali da me vade iz ambisa"

dzon-bon-dzovi01-epa-walter-bieri.jpg
EPA/WALTER BIERI 
Bon Džovifoto: EPA/WALTER BIERI

Pevanje na plejbek nije bilo opcija za Džovija kada su u pitanju nastupi uživo, a zvezda je izjavila: „Radije bih da me udari autobus na autoputu.“

Ispostavilo se da slabljenje rokerovih glasnih žica nisu bilo uzrokovano povredom ili bilo kojom vrstom bolesti - već jednostavno starenjem. 'Na kraju nas sve sustiže', rekao je Džovijev lekar.

(Kurir.rs/DailyMail/M.F.)

Bonus video:

kurir televizija "LIPE CVATU" PRE DUGMETA JE OTPEVALA ONA! Poznati roker otkrio tajnu jednog od najvećih ex ju hitova: PESMA IMALA DRUGI TEKST!