Slvna glumica Džejmi Li Kertis svojevremeno je šokirala ceo svet kada je dala ispovest o svom detinjstvu i drogiranju sa ocem. Popularna umetnica je dugi niz godina bila zavisna od tableta protiv bolova, na koje se navukla posle jedne neuspešne estetske intervencije.

profimedia0855623108.jpg
JIM RUYMEN / UPI / Profimedia Similar 
Džejmi Li Kertisfoto: JIM RUYMEN / UPI / Profimedia Similar

Za nju bilo užasno iskustvo to što je uopšte otišla na estetsku operaciju uklanjanja podočnjaka. Nakon intervencije, prvenstveno zbog bolova, a kasnije iz navike, počela je da uzima opijate, ali i previše alkohola.

-Zavisna sam bila u dva navrata– prvi put zbog bolova, drugi put zbog stida jer sam bila zavisna - priznala je svojevremeno glumica, kako pišu strani mediji.

Drogirala se sa ocem i doživela tragediju

dzejmi-li-kertis0379604560.jpg
United Archives/Impress / United Archives / Profimedia 
Džejmi Li Kertisfoto: United Archives/Impress / United Archives / Profimedia

I porodica popularne glumice suočavala se sa ogromnim problemima kada su zavisnosti u pitanju, pa je otac takođe kozumirao narkotike. Njen brat je preminuo sa 23 godine jer se predozirao herioinom.

- Znala sam da tata ima problema, a imala sam i ja, pa smo delili drogu.Bilo je vremena kada sam ja bila jedino dete koje je sa njim htelo da razgovara. Imala sam šestoro braće i sestara, sada ih imam petoro – moj brat Nikolas preminuo je od predoziranja heroinom kada je imao samo 23 godine - rekla je Li Kertis jednom prilikom.

profimedia0762264538.jpg
JIM RUYMEN / UPI / Profimedia 
Džejmi Li Kertisfoto: JIM RUYMEN / UPI / Profimedia

Dok je vodila borbu sa problemom zavisnosti, krila je drogu od sestre i brata koji su se trudili da je drže dalje od narkotika. Iako je prošla kroz teško životno iskustvo i veliku lekciju kada je preminuo njen brat, to nije promenilo njene navike.

Presudno da se izvuče iz pakla droge bio je komentar njene osmogodinje ćerke, koja joj je rekla da njena majka nikada nije tu za nju. Te reči su joj odzvanjale u glavi.

(Kurir.rs/I.M.)