Pevačica Kejti Peri(39) svojim izjavama i ponašanjem i dalje upeva da skandalizuje javnost, pa je to uspela i svojim nastupom na dodeli MTV muzičkih nagrada.

kejti-peri-profimedia0906827714.jpg
Mike Coppola / Getty images / Profimedia 
Kejti Peri simulirala intimni čin sa ženom na scenifoto: Mike Coppola / Getty images / Profimedia

Ova hitmejkerka je nagrađena počasnom nagradom "Video Vanguard", pa je na sceni izvela neke od svojih najvećih hitova, a debitovala je i sa svojim novim singlom, duetom sa reperkom Dojči "I'm His, He's Mine", koji će biti objavljen u petak. Međutim, njen nastup povodom ove pesme izazvao je bes mnogih gledalaca.

Obožavaoci su objavili brojne negativne komentare na snimak nastupa objavljenog na MTV-jevom Instagram nalogu na kojem su Kejti i reperka simulirale seksualni čin dve žene.

Njih dve su bile okupane mešavinom ružičaste, ljubičaste i plave svetlosti — koje se obično naziva „biseksualno osvetljenje“ - dok je Kejti pevala „Ja sam njegova kraljica, ja sam njegova nakaza / Ja sam uvek žena koju on želi i treba.“

Fokus kamere je sve vreme bio na intimnim delovima tela pevačica koje su se prevrtale tako da su obe sedele na sceni raširenih nogu, a zatim su krenule napred sa preklopljenim nogama kao da simuliraju makaze.

Kejti i Dojči su se skroz opustile i bile u ekstazi tokom simuliranja lezbejskog seksualnog čina, pa su se tapšale po međunožju dok su obe pevale stih „on je moj“. Nakon toga, reperka joj je izvila leđa i zabacila joj glavu unazad, a onda simulirala poljubac sa Kejti.

Tada se fokus kamere prebacio na Kejtinog verenika Orlanda Bluma u ​​publici kako bi uhvatio njegov stidljivi osmeh tokom poljupca dve pevačice.

Ovaj nastup izazvao je lavinu negativnih kometara gledalaca: „Mrzim u šta se ovaj svet pretvorio“, „Očajna. Karijera joj je gotova“, „Ovo je iskreno tako razočaravajuće“, „Šta ja ovo gledam.“

(Kurir.rs/DailyMail/I.M.)

Bonus video:

Bonus video:

kurir televizija ANA KOKIĆ SAMA SEBE OPOMINJE U OGLEDALU?! Pevačica opisala detalje iz privatnog života i otkrila svoju NAJVEĆU LJUBAV!