Zvezda pop muzike Madona svima je poznata po svojim vanvremenskim nastupima, kao i modnim kombinacijama koje prate njene spektakularne performanse.

Na sceni i u javnosti mogli smo je videti u svim izdanjima - od poslovnog odela do provokativnog kombinezona, a novi korak preduzela je na Nedelji mode u Njujorku, koja je aktuelna ove nedelje.

Madona se pojavila u haljini koja izgleda kao kaput, šlica dugog do stomaka koji je otkrio njene duge noge u mrežastim čarapama. Uzevši u obzir da je kaput haljinu morala da pridržava sa obe ruke, barem njen prednji deo, jer joj je za zadnji bila potrebna asistentkinja, dolazi se do zaključka da je ova kreacija skrojena od nekog teškog materijala.

profimedia0906564415.jpg
BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 
foto: BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Sem glomaznih kratkih rukava haljine i čizmi na visoku platformu, koje su dosezale do pola butina, Madona je pažnju privukla nečim potpuno drugačijim - svojim saplitanjem o veličanstvenu kreaciju.

Kako se može videti na video snimku koji kruži društvenom mrežom X, Madona je umalo izvrnula zglob dok je koračala ka svom mestu i to pred svim fanovima, publikom i paparacima. Kraljica popa nije dozvolila da je ovaj "incident" poremeti pa je damski, kao da se ništa nije dogodilo, non šalantno samo nastavila da hoda.

Iako bi mnogi pomislili da bi ovaj "skandal" izazvao bujicu komentara, njeni pratioci su zapravo bili zgranuti nečim totalno drugim - zašto ona nosi duple naočare?

"Čudne i neshvatljive su njene poslednje kombinacije," napisao je jedan od fanova.

"Zašto, zaboga, ima duple naočare na glavi?" dodao je drugi.

"Gde joj je vrat nestao i zašto bi je, uopšte, obukli u nešto sa ovolikom rukavima?" zaključio je treći.

Šta vi mislite o stajlingu pop dive?

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

Kurir televizija IZAZOVNA MIRKA VASILJEVIĆ NA CRVENOM TEPIHU BEZ BRUSA! Glumica otkrila kako je bez Vujadina Savića: Uvek nađem nekoga za veče!