Glumac Brus Vilis, koji se već neko vreme bori sa teškom bolesti, navodno neće ostaviti ništa svojoj bivšoj supruzi Demi Mur, a čak ni njihove ćerke neće dobiti bogatstvo glumca.

profimedia0374182137.jpg
Profmedia 
Brus Vilis i Demi Murfoto: Profmedia

Holivudski veteran Brus Vilis i slavna glumica nakon razvoda su ostali u odličnim odnosima. Njegova supruga Ema Heming Vilis, bivša supruga Demi Mur i pet ćerki koje glumac ima s njima trude se da olakšaju svakodnevicu Brusu i ulepšaju mu život.

Jedna od prvih stvari koje je Vilis uradio nakon što je saznao da ima afaziju bila je – izbacivanje Demi Mur iz testamenta!

Kako su pisali mediji početkom 2023, pošto je otkrio da pati od bolesti koja može da utiče na njegovo rasuđivanje, glumac kog smo obožavali u serijalu "Umri muški" i filmu "Peti element" odlučio je da promeni ovaj dokument i ne ostavi ništa Demi Mur, s kojom ima tri ćerke.

brus-vilis-sa-cerkama-profimedia0375377297.jpg
GB1 / Backgrid UK / Profimedia 
Brus Vilis sa ćerkamafoto: GB1 / Backgrid UK / Profimedia

Štaviše, Rumer, Skaut i Talula, koje je Brus Vilis dobio s Demi, dobiće manje novca nego što je isprva planirano, dok će veći deo glumčevog bogatva otići njegovim ćerkama Mejbel i Evelin i njihovoj majci Emi, Brusovoj drugoj ženi.

Brus želi da njegova mlada porodica bude zbrinuta – rekao je za Radar Online izvor blizak holivudskom superstaru. – On veruje da su Rumer, Skaut i Talula već dobile najbolje od onoga što je mogao da im ponudi finansijski tokom života.

skaut-vilis-brus-vilis.jpg
Printscreen Instagram 
Glumac je u teškom zdravstvenom stanju, za njegovu bolest nema lekafoto: Printscreen Instagram

Navodno za Demi Mur nema mesta u Vilisovom testamentu jer je i sama izuzetno bogata žena – sudeći prema podacima sajta celebritynetworth.com, ona na svoje ime ima čak 200 miliona dolara, najviše zahvaljujući svom glumačkom i producentskom radu, iako i nekretnine igraju veliku ulogu u ukupnom imetku.

I njene ćerke koje ima s Brusom Vilisom su milionerke, pa tako Skaut i Talula imaju po tri miliona, dok Rumer ima četiri miliona dolara.

(Kurir.rs/Glossy/I.M.)