Engleska sarleta Kejti Prajs (46) pojavila se pred Kraljevskim sudom pravde u centru Londona nakon što je uhapšena na aerodromu Hitrou pošto se nije pojavila na sudu.

kejti-prajs-profimedia0897333413.jpg
Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia 
Kejti Prajsfoto: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia

Ona godinama puni naslovnice britanske štampe plastičnim operacijama kojima je potpuno izmenila lice i telo, a najnovije fotografije posle zatezanja lica u Turskoj nekada jedne od najlepših žena sveta šokirale su mnoge.

Starleta je nedavno otišla na šestu operaciju lica, a kako mnogi kažu, sada više liči na voštanu figuru nego na ljudsko biće. Iako je zbog operacija mogla da izgubi i život, izgleda da je spremnija na taj rizik nego pokaže znakove starenja.

Kejti je oko glave imala crni steznik koji mora da nosi posle operacije zatezanja i velike naočare preko očiju koje treba da sakriju otečeno lice nekada prirodno lepe žene.

Ona je imala liposukciju celog tela, lifting oka i usana, liposukciju ispod brade, a salo joj je ubrizgano u zadnjicu. Svoje grudi je uvećavala sedamnaest puta, a u više navrata je govorila da je svesna koliko su ove operacije rizične po njeno zdravlje. Međutim, Kejti ne namerava da stane jer želi da ostane večno mlada.

(Kurir.rs/M.F.)

Bonus video:

Kurir televizija "OTKRILA SAM APARAT KOJI MI JE MNOGO POMOGAO ZA OBIM I ZATEZANJE JER NISAM OSOBA KOJA VOLI DA VEŽBA!" Suzana Mančić o tajni izgleda