Glumica Danijela Vestrbuk ponovo je posetila kliniku za plastične operacije kako bi uradila još jednu u nizu intervencija na svom licu.

Ova Britanka primer je ekstremnih plastičnih operacija. Poslednjih godina uradila je nekoliko operacija na svom licu. Na ove poduhvate se odlučila nakon borbe sa osteoporozom i problema izazvanih septumom, a zbog prethodne zavisnosti od narkotika. Međutim, čini se da ona ne zna gde je granica te da je postala zavisna od ovog vida ulepšavanja.

profimedia0906962665.jpg
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 
Danijela Vestrbruk ponovo je otišla pod nožfoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Sada je ponovo posetila kliniku kako bi operisala nos po ko zna koji put. A paparaci su je fotografisali kada je napuštala kliniku.

Ona je pre godinu dana imala veoma neprijatno iskustvo nakon što je operisala lice u Turskoj. Naime, prema njenim rečima, doktor je ubacio metalne šipke u njeno lice. Metalni predmeti zamalo što nisu uništili njenu gornju usnu. Procedura se odvijala bez njene dozvole.

danijela-vestbruk-profimedia0772887780.jpg
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 
Operacija u Turskoj nije prošla po planufoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kako je ispričala, hirurg je psovao tokom zahvata a medicinska sestra joj je uzela mobilni telefon kada je pokušala da kamerom zabeleži šta se dešava. Napomenula je da joj je neophodna nova operacija koja će je koštati 500.000 funti. Lekari su joj rekli da bi deo nepca mogao da nastrada, kao i da je izložena opasnosti od gušenja.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

Kurir televizija DA LI ZNATE PRAVO IME EVE RAS? Ovo je jedva stalo u ličnu kartu, a JEDNO OD PREZIMENA JOJ JE VAGNER! Glumica otkrila sve detalje