Glumica Ana Franić poslednjih godina vredno vežba te je svoje telo dovela do savršenstva. Isklesani mišići su ono na čemu joj mnogi mogu pozavideti.

Ana je veoma posvećena sportu i sportskom načinu života, što joj je očigledno dalo novu snagu nakon ljubavnog kraha braka posle kojeg se iz Hrvatske vratila u Srbiju.

ana-franic.jpg
Instagram/Ana Franic_ 
Ana je posvećena vežbanjufoto: Instagram/Ana Franic_

Nedavno je na Instagramu objavila fotografije u bikinijima. U minimalnom komadu tkanine Anini mišići su došli u prvi plan i retko ko je mogao da odoli ovakvom prizoru. Čak je i sama glumica ponosna na svoj izgled te redovno sa fanovima deli ovakve kadrove.

"Za mene je vežbanje više od vežbanja. Žene obično krenu u fitnes zbog oblina i slično, ali kad dublje uđete u to, onda promene na telu postanu samo posledica. Mene je zapalilo to što sam u nečemu zaista dobra, što mogu da podižem kilaže koje su se činile nemoguće, što mogu da pobeđujem sebe, a to je posebno važno za ženu u periodu kad ima manjak samopouzdanja", rekla je glumica svojevremeno.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

Kurir televizija Besmrtnost za 220.000 dolara? Nemačka kompanija eksperimentiše sa 6 osoba: U istoriji čovečanstva, ovo smo čuli samo u religijama