Ovogodišnja dodela MTV nagrada nije mogla da prođe bez šokantnih poteza izvođača. Bilo je pitanje samo čega će se ko od njih dosetiti da uradi na sceni.

profimedia0906937611.jpg
MTV / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 
Megan je pokušala da rekreira nastup Britni Spirsfoto: MTV / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Megan Di Stalion imala je nastup i pojavu o kojoj se pričalo, a ona ovo veče sigurno neće zaboraviti. Pravi spektakl usledio je kada je reperka rekreirala legendarnu scenu sa dodele MTV VMAs nagrada 2001. godine kada je Britni Spirs tokom na scenu izašla sa albino pitonom u rukama i tako izvela čuveni hit "I'm A Slave 4 U".

Megan se, odajući počast Britninom muzičkom nasleđu, u jednom trenutku pojavila obučena u prepoznatljivo izdanje slavne pevačice - zeleni grudnjak, mikro šorts ukrašen cirkonima i lepršavim, dugačkom dodatkom od tila, a oko njenih ruku bila je obmotana zmija. Megan ovaj performans nije prijao. Vrlo brzo je počela da pravi grimase i da doziva upomoć.

"Samo se igram. Dođite po zmiju. Ne poznajem ovu zmiju, ova zmija ne poznaje mene. O moj Bože", uslahireno je govorila pevačica.

(Kurir.rs/Žena/M.J)

Bonus video:

Kurir teleivizija "PESMA 'LUNA PARK' MI JE KRŠ!" Džordži šokirao izjavom o svojoj pesmi sa PZE: Prijavili su me bez mog znanja, imao sam JEDAN USLOV