Glumica Kejt Hadson navodno je tešila prijateljicu Džordin Blum, suprugu muzičara i frontmena grupe "Fu fajters" Dejva Grola, koji je ranije ove nedelje priznao da je otac deteta koje je dobio s drugom ženom. "Hadson je bila iznenađena i zgrožena što Dejv u tim godinama još uvek vara ne samo Džordin, već i njihove kćeri", preneo je izvor.

profimedia0643889486.jpg
Profimedia 
Kejt Hadsonfoto: Profimedia

Kao što znamo, par je u braku od 2003. i imaju tri ćerke: Vajolet (18), Harper (15) i Ofeliju (10). Glumica je, kako tvrdi izvor, poslala svojoj prijateljici ogromnu korpu s balonima na kojima su napisane personalizovane fraze, uključujući "Stay Strong (ostani jaka)" da je oraspoloži.

"Kejt je rekla Džordin da je tu za nju u bilo koje doba dana i noći i da ne okleva da je pozove ako joj treba da se isplače ili da se vide zbog zagrljaja i reči utehe", dodao je izvor.

Dejv Grol

Podetimo, Grol je na Instagramu priznao da je dobio dete sa ljubavnicom. "Nedavno sam postao otac nove bebe, ćerke, rođene van mog braka. Planiram da joj budem roditelj koji će biti pun ljubavi i podrške", rekao je.

"Volim svoju ženu i svoju decu i činim sve što mogu da povratim njihovo poverenje i zaslužim njihov oproštaj", dodao je. Inače, ovo Grolu nije prvi put da je varao svoju partnerku.

Jednom je prilikom priznao da su se on i njegova prva supruga, fotografkinja Dženifer Jangblad, razveli 1997. godine zbog njegovih prevara.

Sada je nejasno kako stoji njegov brak sa Džordin Blum. Iako tvrdi da želi da spasi brak, mediji prenose da je u sredu muzičar angažovao advokata za razvod, pre nego što je otkrio rođenje svog novog deteta.

(Kurir.rs/PageSix/M.F.)

Bonus video:

Kurir teleivizija "KEBA ME JE LAGAO DA SE RAZVODI, NISAM ZNALA DA SAM MU LJUBAVNICA!" Tesktopisac o problemima zbog navodne afere sa pevačem