Princ Vilijam svojim novim imidžom oduševio je obožavateljke. Naime, britanski priestolonasednik posetio je novu izložbu u Sači galeriji u Londonu. Tada je ponovo pokazao svoju novu urednu bradu koju nosi već nekoliko nedelja.

Prvi put je princ pokazao da je pustio bradu u videu s Kejt Midlton početkom avgusta. Njegov imidž tada se svideo brojnim obožavateljkama koje su ga u komentarima molile da se više ne brije, a čini se da je princ saznao za njihove želje i odlučio da ih ispuni.

Njegove nove fotografije brzo su obišle internet, a na društvenoj mreži "X" korisnice su masovno komentarisale nov prinčev imidž: ''Baš mu dobro stoji'', ''Mrzim brade, ali na Vilijamu izgleda odlično...'', ''Nadam se da će je zauvek ostaviti'', ''Vils, nemoj se više nikad brijati!'', pisale su mu.

untitled1.jpg
Printscreen Instagram 
Princ Vilijam i Kejt Midltonfoto: Printscreen Instagram

Podsetimo, Vilijam je već jednom u nosio bradu, davne 2008. godine, a mnogima je bilo žao kad ju je obrijao. Inače, brade u kraljevskoj porodici nisu dopuštene, a princ Hari molio je kraljicu Elizabetu da za venčanje s Megan Markl ne brije bradu, prenosi Dejli Mejl. Hari je tako bio prvi muški član kraljevske obitelji nakon 125 godina koji nosi bradu.

Princ je prvi put bradu pokazao na svom Instagram profilu u videu sa suprugom. Naime, Kejt i Vilijam odlučili su da na ovaj način čestitaju britanskim sportistima na uspehu na Olimpijskim igrama ove godine. Snimak u kom su im se pridružili, između ostalih, Snup Dog i Dejvid Bekam, iznenadio je fanove.

Najveće iznenađenje, osim činjenice da je u videu bila bolesna Kejt Midlton, bio je princ Vilijam i njegov novi izgled. Korisnici Instagrama su ovu promenu odmah počeli da komentarišu: ''Era Vilijama s bradom je opet tu!!!'', ''Vau, brada, puštaj je i dalje'', ''Kako mu dobro stoji brada'', ''Willijamu baš pristaje brada, voleo bih da ovako ostane'', pisali su, dok su neki bili i zabrinuti zbog ove promene.

(Kurir.rs/VečernjiList/M.F.)

Bonus video:

Kurir televizija BATA SPASOJEVIĆ PROGOVORIO O SVOM DETINJSTVU I ŽIVOTU Evo šta je rekao o Kejt Midlton i njenom stajlingu OTKRIO I SKIVENI TALENAT!