Modna kreatorka Verica Rakočević otvorila je večeras svoju poslednju reviju pod nazivom "Kazablanka" koju je predstavila na događaju "Carbon era 13" u Hangaru na Dorćolu.

Tim povodom na događaju su se pojavile mnoge poznate ličnosti iz sveta muzike, glume, sporta i drugih branši, a svojim stajlingom posebno se istakla naša glumica Sloboda Mićalović.

Kurir Sloboda Mićalović

"Poznavajući nju možda je ovo poslednja revija u smislu ovako velikog i komplikovanog projekta, ali sigurna sam da ovo neće biti njena poslednja revija. Možda će biti samo za manji broj ljudi, njenih dugogodišnjih vernih ljudi koji nose njene kreacije, kao na kraju krajeva i ja," rekla je glumica kroz smeh pa dodala: "Tako da, biće ona sigurno i u inostranstvu, ali kad je ovako velika stvar u pitanju, onda je verovatno poslednja," rekla je Sloboda za Kurir.

Na pitanje da li misli da slavna Verica ima svoju naslednicu što se tiče mode, glumica je odgovorila:

Kurir Sloboda Mićalović

"Ja mislim da ima. Ima zaista divnih mladih kreatora i kreatorki. Ona jeste zaista specifična i posebna i njeno trajanje nam dokazuje to. Recimo, ja u ormaru imam haljinu koju mi je poklonila pre 20 godina i koja može i dan danas da se obuče. Njen komad je ono što bi se modnim žargonom reklo - komad za sva vremena," izjavila je glumica i dodala da je to bila njena prva haljina Verice Rakočević koju je nosila na premijeri filma "Zona Zamfirova".

Poslednja kolekcija Verice Rakočević definitivno donosi spoj elegancije i inovacije, ukazujući na njenu sposobnost da ostane zapamćena i uvek u koraku sa vremenom.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

Kurir televizija IZAZOVNA MIRKA VASILJEVIĆ NA CRVENOM TEPIHU BEZ BRUSA! Glumica otkrila kako je bez Vujadina Savića: Uvek nađem nekoga za veče!