Nije retkost da ćerke pozajme neki lep odevni komad iz ormara svojih mama. Kaia Gerber, ćerka supermodela Sindi Kraford to rado čini, a s obzirom na to koliko liči na mamu u mladosti, uvek izazove veliku pažnju. Tako je bilo i ovog puta, na premijeri filma "Shell", u kom glumi s Elizabet Mos i Kejt Hadson, na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu. Autfit koji je Kaia izabrala za crveni tepih bio je posveta mami koja se, uz modeling okušala i u glumi.

foto: Ernesto Di Stefano / Shutterstock Editorial / Profimedia

Sve uspešniji model i glumica, Kaia je izgledala kao fotokopija majke u beloj Hervé Léger body-con dugoj haljni s izrezom u obliku srca i korpama sa žicom. Takvu pripijenu haljinu koja ističe obline, 1993. godine je na dodeli Oskara, napravljenu posebno za tu priliku, nosila Sindi Kraford.

Sindi Kraford u istoj haljini pre 30 godinafoto: /Courtey Everett Collection / Everett / Profimedia

Haljinu je na temelju Kainih želja i ideja odabrala stilistkinja slavnih Moli Dikson. I baš poput majke i Gerber je nosila bele cipele s visokom štiklom špicastog vrha. No, ni tu ne završava ćerkina posveta majčinu modnom izboru jer je 23-godišnja Kaia pozajmila i nakit - vintidž ogrlicu i minđuše s dijamantima, kao vintidž sat Omega.

Gerber očigledno voli haljine iz vremena kada je njena majka vladala modnim pistama jer je dan pre, na premijeri drugog filma u kom je imala ulogu, "Saturday Night" nosila crnu haljinu Done Karan s dubokim izrezom s početka 21. veka.

(Kurir.rs/ L. S.)

Bonus video:

Kurir TV SVI POGLEDI UPRTI U NJU, SOFI MILO OŽIVELA BARBI LUTKU! Manekenka sabrala utiske pokraj roze kabrioleta: Ovo mi je posebno drago