Princ Vilijam vratio se na posao s novim imidžem. Juče je prisustvovao vojnoj ceremoniji diplomaca. Obratio se novim oficirima koji su diplomirali na RAF Kronvelu.

Princ je za tu prigodu obukao svečanu uniformu, a svi su primetili jednu promenu na njemu. Naime, odlučio je da zadrži bradu koju je počeo da nosi još ranije ovog leta, kada je zaludeo obožavateljke.

princ-vilijam-profimedia0907274312.jpg
John Rainford / SplashNews.com / Splash / Profimedia 
foto: John Rainford / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Društvene mreže i sada su preplavili komentari o njegovoj "seksi bradi" i mnogi se slažu da Vilijam dugo nije izgledao bolje.

"Zahtevam da se princ Vilijam odmah izvini što je tako zgodan", "Vilijamova brada se vratila! Nadajmo se da će ovaj put držati žilet podalje", neke su od brojnih reakcija na novi izgled princa, prenosi Story.hr.

princ-vilijam-profimedia0906322992.jpg
Chris Jackson / AFP / Profimedia 
foto: Chris Jackson / AFP / Profimedia

Inače, Vilijam je s bradom prvi put osvanuo u videu kojim su on i Kejt uputili podršku britanskim sportistima koji su učestvovali na Olimpijskim igrama u Parizu 2024. Mnogi su i tada hvalili njegov izgled, pa su ostali razočarani kada je nekoliko nedelja kasnije snimljen bez brade u automobilu s Kejt.

(Kurir.rs/ L. S.)

Bonus video:

Kurir TV ČARLS ĆE MORATI JOŠ GODINAMA DA VLADA, BRITANIJA JE U KRIZI! Heraldičar Grujić: Princ Vilijam sasvim drugačije shvata VLADAVINU