Top model Adrijana Lima poslednjih meseci često je bila meta zluradih komentara zbog promena u izgledu. Prvo su je kritikovali kako se ugojila, a onda kako je naglo smršala.

profimedia0907413036.jpg
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 
Adrijana Lima izgleda bolje nego ikadafoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Sada je fotografisana tokom popodnevnog druženja sa prijateljima i čini se da joj više niko ništa ne može zameriti. Do nedavno su fanovi ove lepotice komentarisali kako je stavljala filere u lice koji su se rastopili te da se posledice na njenom licu vide. Ovo su prve fotografije nakon tih spekulacija.

Čini se da bivša srpska snajka ponovo izgleda kao u periodu najveće slave kada je sa krilima "Viktorijinih anđela" šetala na najvažnijim modnim događajima.

profimedia0907412971.jpg
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 
Svi su pričali o licu Adrijane Limefoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Naime, supermodel se dugo borila sa kilogramima nakupljenima u trećoj trudnoći, a sad je vratila figuru koju je imala dok je šetala modnim pistama. Prozivali su je zbog izobličenog lica, a govorilo se i da je preterala sa botoksom i filerima.

adrijana-lima-profimedia0821980479.jpg
Xavier Collin/Image Press Agency / SplashNews.com / Splash / Profimedia 
Do pre nekoliko meseci lice Adrijane Lime boilo je tema broj jedanfoto: Xavier Collin/Image Press Agency / SplashNews.com / Splash / Profimedia

"Porođaj me je uništio. Svaki dan je nova borba i svaki dan moram da podsećam sebe da prihvatim svoje novo telo, ali i da uradim sve da izgled dovedem u red. Osećam da sam u tranziciji i zato svaki dan naporno vežbam i mučim se, ali i učim nove stvari o sebi i svom telu u četrdesetim. I to je u redu jer telo u različitom životnom dobu različito reaguje na iste nadražaje," rekla je svojevremo Adrijana za strane medije.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

Espreso ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE