Nakon što su se Met Dejmon i Dženifer Lopez držali za ruke, Ben Aflek uhvaćen je sa suprugom svog najboljeg prijatelja.

Ben Aflek i Dženifer Lopez prolaze kroz bolnu i tešku fazu razvoda. Mesecima nisu viđeni zajedno, pri čemu je bilo jasno da se njihovom braku nazire kraj, a glumac i pevačica nedavno su podneli zahtev za razvod.

dzenifer-lopez-i-met-dejmon-profimedia0905644675.jpg
MSN/The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia 
foto: MSN/The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia

Dženifer pokušava da kroz celu situaciju prođe uzdignute glave, a zanimljivo je da je podršku našla u Metu Dejmonu, inače najboljem prijatelju njenog uskoro bivšeg supruga, Bena Afleka.

Paparaci su ih snimili dok su razgovarali držeći se za ruke, nakon premijere njihovog zajedničkog filma "Unstoppable". U tom filmu Dženifer igra glavnu žensku ulogu, a Dejmon i Aflek su producenti filma.

dzenifer-lopez-osvetnicka-haljina-profimedia0905389057.jpg
Geoff Robins / AFP / Profimedia 
foto: Geoff Robins / AFP / Profimedia

Mediji su ranije pisali kako pevačica i glumica nije uspela da izgradi prijateljski odnos sa ženom najboljeg prijatelja svog supruga.

Podsetimo, pisalo se da je, otkako su Ben i Dženifer Lopez izgovorili sudbonosno "da" 2022. godine, Met upozoravao Bena da se njihova veza neće dobro završiti.

ben-aflek-met-dejmon-profimedia0764222199.jpg
CBS / Planet / Profimedia 
foto: CBS / Planet / Profimedia

Ben se godinama borio s alkoholizmom, a dugo se šuškalo i da ga je prvi raskid sa Dženifer 2004. godine gurnuo u zavisnost. Upravo zato, Met mu je tada savetovao da se fokusira na posao, kako ga bračne turbulencije ne bi skrenule s puta i zakočile mu karijeru.

"Met je bio tu da pomogne Benu nakon prvog raskida sa Džej Lo i imao je osećaj da će se to ponoviti", rekao je izvor.

lusijana-baroso-ben-aflek-profimedia0907372677.jpg
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 
foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

S druge strane, Ben je veoma blizak s Metovom suprugom Lusijanom Baroso. Snimljeni su u sličnoj situaciji kao Dženifer i Met, odnosno Aflek je ljubio Lusijanu u glavu. Fotografije su nastale u Los Anđelesu, oboje su bili nasmejani, a zajedno su otišli i na sastanak, prenose strani mediji.

Dejmon je u braku već 18 godina u braku s Lusijanom Baroso, pa je Aflek cenio njegove ljubavne savete tokom braka s Lopez.

(Kurir.rs/ Story.hr/ L. S.)

Bonus video:

Kurir televizija SRBIN KOJI JE ODUŠEVIO DŽENIFER LOPEZ! Pojavio se u njenom spotu, a JEDNA STVAR ŠOKIRALA je sve! (KURIR TELEVIZIJA)