Lazar Ristovski podržao je ponovno uvođenje vojnog roka, a na Instagramu se ovim povodom prisetio i svojih vojničkih dana.

Glumac je na Instagram storiju objavio fotografjiu iz davne 1980. godine na kojoj pozira sa svojim bratom Jovicom, a u opisu je otkrio i da je vojni rok služio u Zadru.

lazar-ristovski.jpg
Printscreen Instagram 
foto: Printscreen Instagram

"Država mora da ima jaku vojsku. Ja sam svoj rok odslužio pošteno. Sa mojim bratom Jovicom, 1980. Zadar", stoji u opisu fotografije, na kojoj je glumac u vojničkoj uniformi s vojničkom kapom, a primetno je da se nije mnogo promenio, iako je prošlo gotovo 45 godina.

Podsetimo, Ristovski je nakon 42 godine braka s koleginicom Danicom Ristovski uplovio u vezu s 39 godina mlađom Anicom Lazić, kojoj neprestano javno iskazuje ljubav.

whatsapp-image-20231012-at-9.16.17-pm.jpg
Damir Dervišagić 
foto: Damir Dervišagić

Tako je ovih dana na Instagramu istakao ponos povodom toga što je njegova izabranica zatvorila poslednju reviju Verice Rakočević.

Mlada glumica je prošetala pistom u kreaciji naše proslavljene modne kreatorke Verice Rakočević, a na događaju su bile mnoge ličnosti s naše javne scene.

anica-lazic.jpg
Printscreen Instagram 
foto: Printscreen Instagram

Anica je blistala u sivoj kreaciji, a Lazar Ristovski ju je sve vreme ponosno pratio iz publike. Koliko je ponosan na svoju izabranicu pokazao je i objavom na Instagramu.

"Umetničko veče, bravo za Vericu i Veljka. I za moju Anicu", napisao je glumac i stavio srce.

Ubrzo mu je devojka odgovorila: "Hvala ti, ljubavi moja".

Bonus video:

Kurir Lazar Ristovski na reviji Verice Rakočević