Džordž Kluni jedan je od najpoželjnijih holivudskih glumaca za kojim dame širom sveta gube glavu. Njegova popularnost nije opala ni kada je pronašao ženu svog života, šarmantnu advokaticu Amal Kluni.

Za razliku od većine zvezda filmske industrije, Džordž živi veoma povučenim stilom života. Svoju privatnost i privatnost svoje porodice godinama je uspešno čuvao od medija i javnosti.

profimedia0206689211.jpg
WGXMP / Backgrid UK / Profimedia 
Malo ko je znao da Džordž Kluni ima stariju sestrufoto: WGXMP / Backgrid UK / Profimedia

Malo ko zna da Kluni ima i stariju sestru. Adelia Zeidler je samo godinu dana starija od slavnog glumca. Ona nije deo javnog života i živi "kao sav normalan svet". Navodno je ostala da živi u rodnoj Augusti, a nakon što je završila koledž u Luisvilu, neko vreme radila je kao knjigovođa.

profimedia0252868244.jpg
VMXMP / Backgrid UK / Profimedia 
Ovako izgleda starija sestra slavnog glumcafoto: VMXMP / Backgrid UK / Profimedia

Klunijeva sestra je ostala udovica nakon što je njen suprug Norman Seidler preminuo od iznenadnog srčanog udara 2004. godine. Venčali su se u 1987.godine, a obredu je prisustvovala cela porodica predvođena Džordžom koji je čitao Sveto pismo. Dobili su dvoje dece, sina Nikolasa i ćeru Alison, na koje je slavni ujak jako ponosan.

profimedia0252865129.jpg
INFphoto.com / INSTAR Images / Profimedia 
Sa bratom Džordžom Klunijem čuje se isključivo putem mejlafoto: INFphoto.com / INSTAR Images / Profimedia

Klinijeva sestra je svojevremeno šokirala javnost priznanjem da nema Džordžov broj telefona, već da se radije čuje mailom.

"Nemam njegov broj, jednostavno je - zamislite da izgubim mobilni telefon. Može me nazvati, povremeno, ali e-mail je zgodniji za nas oboje', rekla je.

(Kurir.rs/Story.hr/M.J)

Bonus video:

kurir televizija MLADI GLUMAC PROGOVORIO O REAKCIJAMA NA NJEGOVU ULOGU GEJ OSOBE! Đorđe Mišina bio završio u bolnici: Nisam znao šta pričam