Glumica Dženifer Aniston šarmirala je sve pojavivši se na crvenom tepihu dodele Emi nagrada u haljini koja odzima dah i savršeno izvajanim i mišićavim telom. Na sebi je imala elegantnu haljinu boje šampanjca, koja je delovala posve luksuzno, a dodatnu notu dao je i nakit.

Dženifer Aniston profimedia-0908099734.jpg
Michael TRAN / AFP / Profimedia Svi su zapanjeno gledali u njene mišićave ruke


Haljina blago prati liniju tela čitavom dužinom, suptilno ističući dekolte i naglašavajući gola ramena, a prekrivena je perlicama, biserima i blistavim ukrasima koji kreiraju zamršenu šaru.


Ipak, sva pažnja bila je usmerena ka njenim posve mišićavim rukama. Slavna 55-godišnjakinja nikada bolje nije izgledala, a ovo je jedno od njenih moŽda najboljih izdanja na crvenom tpeihu.

dženifer aniston profimedia-0908099738.jpg
Michael TRAN / AFP / Profimedia Dženifer Aniston je plenila na dodeli EMi nagrada


Diskretna šminka i prepoznatljiva frizura dali su posve šik izgled njenoj glamuroznoj kreaciji.


Aniston je poslednji put prisustvovala dodeli Emi nagrada 2020. godine, što je bilo „virtuelno“ na vrhuncu pandemije koronavirusa. Ostala je pri svojoj formuli za crveni tepih, predstavljajući se na događaju u starinskoj crnoj slip haljini.

Dženifer je često na meti kritika

dzenifer-aniston-profimedia0878555898.jpg
Janet Gough / AFF-USA.COM / PA Images / Profimedia Dženifer je često na meti kritka zbog mladalačkog izgleda

Ona je često na meti kritika zbog svog mladalačkog izgleda u 55 godini. Zapravo mnogi korisnici društvenih mreža ističu da je preterala i da od preteranih zahvata sada ne može da se smeje kao ranije, a neki su i zabrinuti za neće buduće uloge, odnosno da li će moći da glumi sa "zamrznutim licem".

(Kurir.rs/I.M.)

kurir teklevizija GLUMICA OTKRILA SVOJ NAJVEĆI POROK! Anđela Jovanović odgovara na 36 brzih pitanja Kurir televizije