Dodela Emi nagrada u Los Anđelesu privukla je veliku pažnju javnosti, a jedno od lica za kojim su se svakako svi okrenuli bio je i Plejn Džejn. Svetska javnost upoznata je sa njenim/njegovim likom i delom zahvaljujući rijaliti programu "Drag Race", u kome muškarci pokazuju svoju viziju žene oblačeći se kao one.

Plejn Džejn je obukao/la crvenu haljinu, sa tankim bretelama, koje su se pomalo rastegle zbog velikih grudi. Bujno poprsje je kipelo, haljina je jedva obuzdala sve obline, a celokupno izdanje je definitvno privlačilo pažnju.

profimedia-0908068923.jpg
Amy Sussman / Getty images / Profimedia Plejn Džejn i nikad izazvonijem izdanju

Kratka haljina je crvene boje i napravljena da naglasi široke kukove, velike grudi i minijaturan struk. Te je svaki pokret dodatno podizao temperatutu. Vidno raspoložen/a je pozirao na crvenom tepihu, a svkako je privukao najviše pažnje od svih dreg kraljica.

Međutim, korisnici društvenih mreža nisu bili blagonakloni prema njegovom/njenom stajlingu, te su mu zamerili što nije ispratio glamur crvenog tepiha.

"Ovo je sramota", "Skandalozno" "Znam da je to njen stil, ali ispoštuj barem mesto na koje si došla", bili su smao neki komentara, na koje se Plejn nije obazirao/la, već je i dodatne kadrove podelio/la na svojim mrežama i dodatno razbuktao/la maštu svojim oblinama.

Pravo ime Pljen Džejn je Andrej Vladimir Dunajevski i privukao je veliku pažnju u javnosti već prvim pokavljivanjem. Zbog svog briktog jezika Pljen Džejn je bila omiljeni takmičar u rijaliti programu, a ušla je i u otvoreni sukob sa jednom takmičarkom.

(Kurir.rs/I.M.)