Selena Gomez, Martin Šort i Stiv Martin izašli su na scenu kako bi predstavili i dodelili prvu nagradu večeri, za najboljeg sporednog glumca u humorističkoj seriji.

Njihove šale veoma su se dopale gledaocima. "Kakvo je ovo čarobno veče pokušaja pamćenja imena ljudi", rekla je Gomez, a Šort se nadovezao: "I pretvaranja da smo gledali njihove serije."

Nizali su mnoge fore, Martin je rekao Stvu da mu je "čast da radi s nekim ko izgleda kao da je pao i ne može da ustane", a Selena je oduševila gledaoce kada je spomenula "childless cat ladies", odnosno žene s mačkama bez dece.

"Dozvolite mi da kažem kakva je čast raditi s dva muškarca koji su daleko od toga da budu žene s mačkama bez dece", rekla je.

Jedna fora posebno privukla pažnju

Obožavatelji ovog trija su oduševljeni forama, posebno ovom o ženama bez dece.

selena gomez profimedia-0908051488.jpg
Frederic J. BROWN / AFP / Profimedia 

"Treba da Selena Gomez, Stiv Martin i Martin Šort da budu domaćini dodele Oskara sledeće godine jer se ovakva hemija gotovo nikad ne viđa", "Kako su Stiv Martin i Martin Šort uopšte otkrili da imaju ludu hemiju sa Selenom Gomez?", "Ko god da je pomislio da bi Selena super išla uz njih dvojicu, ta osoba je genijalna", "Trampove pristalice su ljute na Seleninu šalu", neki su od komentara.

Selena i Tejlor su bliske prijateljice

Selenina šala izrečena je samo nekoliko dana nakon što je njena bliska prijateljicaTejlor Svift javno podržala potpredsednicu Kamalu Haris kao kandidatkinju na predsedničkim izborima u Americi.

profimedia0865548867.jpg
Doug Peters / PA Images / Profimedia 

Tejlor se na kraju objave potpisala kao "childless cat lady", što je bila referenca na izjavu kandidata Donalda Trampa za potpredsednika, Džej Dija Vensa, koji je rekao da Amerikom upravljaju "žene s mačkama bez dece" koje su nesrećne zbog svojih života i izbora koje su donele pa žele da i ostatak zemlje učine nesrećnim.

(Kurir.rs/ Index.hr/ L. S.)

TikTok/hayleybuix Trik Selene Gomez za nanošenje maskare na donje trepavice