Proslavljeni muzičar Šon "Didi" Kombs, poznatiji našoj publici kao Paf Dedi, uhapšen je u ponedeljak uveče u Njujorku, nakon što je velika porota podigla optužnicu. Sda su objavljeni njeni detalji.

Objavljena je optužnica protiv hip-hop mogula poznatog Paf Dedi nakon što su ga ranije FBI agenti uhapsili u Njujorku, prenosi Daily Mail. Tereti se za reketarenje, trgovinu ljudima u svojstvu seksualne eksploatacije i kaznena dela vezana uz prostituciju.

profimedia0861393566-1.jpg
Backgrid/Mega / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Objavljeni detalji optužnice protiv Paf Dedija

Jedno od najšokantnijih otkrića u optužnici je da su mu iz domova zaplenili više od hiljadu bočica bebi ulja i lubrikanata, s obzirom na to da je prethodno optužen da je terao žene na seksualne odnose s muškim prostitutkama, sve dok nisu bile toliko iscrpljene da su trebale infuziju. Tužioci navode da je žrtvama davao droge kao što su ketamin, MDMA i BHB.

- Rezervisali su hotelske sobe i opremili ih zalihama, uključujući drogu, bebi ulje, lubrikante, dodatnu posteljinu i rasvetu. U slučaju da su sobe uništili, počistili bi ih - rekao je državni tužilac Damian Vilijams, kako prenosi britanski tabloid.

Dodao je da je reper postao nasilan kad žrtve nisu pristale na spomenuto zlostavljanje, koje su nazivali "Freak Offs" i počeo mahati vatrenim oružjem.

profimedia0859552020.jpg
The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Paf Dedi je uhapšen i čeka dalji tok suđenja

Takođe su zaplenili narkotike i tri puške AR-15, koje su bile skrivene u ormaru njegove spavaće sobe u vili u Miamiju. Oružje je bilo rastavljeno na delove. Tužilac navodi da je oružje dokaz kako je Didi pretnja društvu, zbog čega bi trebao ostati u pritvoru dok čeka suđenje.

Didijev pravni tim ponudio je 50 miliona dolara, što uključuje Didijevu vilu u Miamiju, vrednu 48 miliona dolara i dom Didijeve majke, procenjen na 2 miliona dolara, kako bi osigurao njegovo puštanje iz zatvora.

profimedia0861393566-1.jpg
Backgrid/Mega / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Reperov advokat tvrdi da on nije kriv

Dok je sudija Robin F. Tarnofski čitala optužbe za reketiranje i seksualnu trgovinu Didi je sedeo, ne pokazujući nikakvu reakciju na licu. Potom je kazao da nije kriv.

Reperov advokat Mark Agnifilo, rekao je da su "razočarani" hapšenjem i da je njegov klijent "nevin čovek".

(Kurir.rs/Večernji.rs/M.J)

 BONUS VIDEO:

Kurir televizija Oglasila se supruga Sergeja Trifunovića za Kurir televiziju: Ovo je jezivo, da li sada svaka osoba koja prokomentariše Hrvatku može biti progonjena?