Holivudske zvezde Bred Pit i Džordž Kluni bili su glavne zvezde nedavno završenog Filmskog festivala u Veneciji gde su se pojavili kako bi promovisali svoj novi film "Wolves". Sada su ponovo napravili pravu pometnju kada je na Jutjubu objavljen njihov snimak, a sve u sklopu promocije ovog filmskog ostvarenja.

bred-i-kluni-u-veneciji-profimedia0904164798.jpg
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Džordž Kluni i Bred Pit napravili su senzaciju u Veneciji

Naime, ovi mega popularni glumci su u emisiji čluvenog Džimija Kimela napravili senzaciju o kojoj priča ceo svet i još jednom pokazali zbog čega su decenijama omiljeni glumci današnjice. 

U snimku koji je napravljen Džordž Kluni i Bred Pit glume plaćene ubice. Kimel dolazi na sastanak sa njima, ne bi li ih angažovao da eliminišu njegovog "neprijatelja" glumca Meta Dejmona. Kada saznaju ko je meta,Kluni i Pit kao iz topa odgovaraju: "Uradićemo to besplatno". 

Ovaj snimak je za samo nekoliko sati na Jutjubu prikupio skoro 40.000 pregleda i više od 100 komentara. Fanovi su poputno oduševljeni ovim tandemom koji ponovo deli kadar.

"Šta će Met Dejmon da kaže", " Samo im još Dikaprio fali pa da bude top", "Ali kada kažu da će to uraditi besplatno, ne mogu da prestanem sa smejanjem"; samo su neki od brojnih komentara.

(Kurir.rs/M.J)

BONUS VIDEO:

Kurir Mjuzikl Lu poklon glumaca