Melanija Tramp, supruga američkog kandidata za predsednika SAD Donalda Trampa, nedavno je bombastično najavila svoje memoare u kojima će reći svoju istinu.

Sada je progovorila o svojim famoznim obnaženim fotografijama koje je napravila mnogo pre nego što je i slutila da će biti prva dama SAD. 

"Zašto ponosno stojim iza svog golog manekenskog rada? Još bitnije pitanje je zašto su mediji odlučili da pomno ispitaju moju proslavu ljudskog tela u ​​modnom fotografisanju? Zar više nismo u stanju da cenimo lepotu ljudskog tela?" poručila je Melanija, ali tu se nije zaustavila:

"Kroz istoriju, majstori umetnici su poštovali ljudski oblik, izazivajući duboke emocije i divljenje. Trebalo bi da poštujemo svoja tela i prihvatimo bezvremensku tradiciju korišćenja umetnosti kao moćnog sredstva samoizražavanja", poručila je gospođa.

U videu se ne pojavljuju njene golišave fotografije, ali koristi umetnička dela, poput Mikelanđelove statue Davida, kao ilustracije.

(Kurir.rs/M.J)

BONUS VIDEO:

Kurir televizija TRKA ZA PRVU DAMU AMERIKE: Žestok OKRŠAJ između ikone stila ili smerne profesorke – može biti samo JEDNA (KURIR TELEVIZIJA)