Čuveni reper Paf Dedi suočava se sa mogućom kaznom od 15 godina do doživotne kazne zatvora zbog trgovine ljudima, reketirenja, prevara, prisile i radnji povezanih sa prostitucijom, kako navode američki mediji. Uhapšen je u ponedeljak uveče u Njujorku, a protiv njega je podignuto nekoliko optužnica za koje se Dedi izjasnio da nije kriv.

pi-didi-profimedia0804894203.jpg
JASON SZENES / UPI / Profimedia Paf Dedi

Tom Brajant, britanski novinar i prisetio se svog intervjua sa reperom.  Brajant je bio gost na Didijevoj skandaloznoj žurci u Parizu, a pored stotina zgodnih žena koje su lascivno plesale, posebno mu se u sećanje urezala reperova izjava o seksualnim odnosima koje je imao sa svojom tadašnjom devojkom.

"U prepunom sam pariskom noćnom klubu, 4 sata je ujutro, muzika je preglasna, a ja sam okružen desetinama oskudno odevenih žena koje se divlje uvijaju oko mene.

To je bio kraj mog novinarskog zadatka, ali ne mogu da kažem da nisam bio upozoren. Samo nekoliko sati pre toga sam intervjuisao Paf Dedija u francuskoj prestonici, i tada mi se pohvalio: "Ne postoji zabava kao Didijeva zabava".

pi-didi0098352788.jpg
CJ Contino Collection / Everett / Profimedia Paf Dedi

Tek sada, kada reper čami u zatvoru, ove reči imaju zlokobnu konotaciju. Ali tada je to bila sjajna dosetka koja me je nasmejala. I živo se sećam kako sam mislio da nije preterao kada je to izgovorio, pošto je sedeći kao kralj u uglu kluba, Didi velikodušno slao beskrajne flaše šampanjca za moj sto.

"Ovo je od Didija... Želi da imate dobru noć", rekao je član njegove pratnje koji me je pozvao da krenem sa njim. Obreo sam se u maloj VIP sobi koja je dupke puna žena koje su lično izabrali ljudi koji rade za Didija. Neke su izabrane u samom klubu, neke je dovezla njegova ekipa sa prethodne žurke. Dok pijem čašu za čašom najfinijeg šampanjca, moje veče postaje sve čudnije dok mi, u jednom trenutku, zalutala noga prelazi preko lica.

Ženu, bez obuće na nogama, podižu iznad gomile dva krupna pripadnika obezbeđenja i spuštaju je pored Didija, a ona potom nastavlja da energično vrcka pored njega. Nikada neću zaboraviti njegovu tadašnju partnerku Kim, koja je preminula 2018, kako sedi pored njega, potpuno neuznemirena tom lascivnom scenom koja se odvijala pred njenim očima.

shutterstock-98465963.jpg
Shutterstock Paf Dedi

To je bila prilično bizarna stvar. Ali, nije da nije bila u skladu sa onim što se dogodilo ranije te večeri kada sam se našao u Didijevoj svlačionici u Bersi areni u Parizu. Uz njegov portret u punoj veličini koji visi na zidu i upaljenim svećama koje trepere, moj intervju je započeo u romantičnoj atmosferi. "Proveo sam dosta vremena sa Kim u Parizu", rekao nam je. "I bilo je savršeno. Čim smo sleteli, otišli ​​smo pravo do Ajfelove kule, popili šampanjac na vrhu i samo se ljubili i ljubili", dodao je.

Ali Didi je tek počeo... "Onda smo otišli ​​u moj apartman i imali divljački seks najmanje 30 sati, uz šlag i jagode koje smo naručili. Koliko god da sam pedantan u svom poslu, pedantniji sam u vođenju ljubavi. Volim da to traje jako, jako dugo", istakao je.

Kasnije sam ga pitao za njegove čuvene zabave. "Ne naplaćujemo 4.000 funti da dođete na moje zabave. Poklanjamo novac, poklanjamo piće, poklanjamo finu hranu. Gubim mnogo novca na ovim događajima, ali nije me briga. Uvek postoji posebna lista gostiju sa legendarnim pojedincima, tako mešam obične ljude i ljude iz šoubiznisa. Većini britanskih superzvezda će biti teško da uđu na bilo koju žurku koju organizujem. Ne volim da pominjem imena. Nikada ne otkrivam ko dolazi na moje žurke. Važno je da se dobro provedu. A sa svim tim lepim ženama i finim šampanjcem verovatno hoće", ispričao mi je.

(Kurir.rs/Mirror/M.F.)

Kurir televizija "KAKO NIKADA NIJE ČUO IZRAZ OD SILVANE DO NIRVANE" Voditeljka u neverici jer POZNATI reper nije znao ko je Silvana Armenulić