Glumica Naomi Vots komentarisala je tokom Međunarodnog filmskog festivala u Torontu vrele scene koje je njena drugarica Nikol Kidman snimila sa njenim bivšim mužem Lijevom Šrajberom za potrebe serije.

nikol-kidman-naomi-vots.jpg
Rojters Nikol Kidman i Naomi Vots

Nikol Kidman i Lijev Šrajber u seriji "The Perfect Couple" koja se emituje na Netfliksu snimili su veoma "zapaljivu" scenu seksa. Gledaoce je začudilo to što je ova glumica najbolja prijateljica sa Naomi Vots koja je od 2005. do 2016. bila sa Šrajberom i sa njim dobila dvoje dece.

Fanovi komentarišu da je zbog ove činjenice možda bila neprijatna atmosfera na setu. Nikol i Naomi vezuje prijateljstvo dugo 30 godina.

profimedia0196758837.jpg
Profimedia Naomi Vots

"Gledao sam prvu epizodu "The Perfect Couple" i odjednom sam se setio da je Šrajber koji glumi muža Nikol Kidman, bio u vezi sa Naomi Vots, jednom od njenih najbližih prijatljica.... vau", "Moramo da pričamo o tome kakav je doživljaj bilo snimanje za Nikol i Lijeva s obzirom na to da se on rastao od njene najbolje prijateljice", "Pitam se kakva dinamika je bila među njima jer je ona najbolja prijateljica njegove bivše", komentarisali su gledaoci.

Ostali su naglasili da je Nikol razgovarala sa Naomi pre snimanja serije i da ju je pitala šta misli o tome da sa Šrajberom glumi ljubavni par. Mnogi hvale takav rasplet događaja.

profimedia0903202694.jpg
Mario Cartelli / Zuma Press / Profimedia Nikol Kidman

"Uvek proverimo jedna sa drugom, mi smo najbolje prijateljice", rekla je Naomi za "Entertainment Weekly" tokom Međunarodnog filmskog festivala u Torontu i dodala: "Bilo je vrlo ljubazno od nje što me je pitala".

Naomi Vots još nije gledala seriju, ali je izjavila: "Očajnički želim da pogledam jer su svi oduševljeni. Upravo je premijerno prikazana pre dva dana. Jako se radujem tome. Videla sam najavu. Izgleda fantastično".

Podsetimo, Naomi Vots je sada u braku sa glumcem Bilijem Krudapom. Lijev Šrajber oženjen je Tejlor Najsen, sa kojom je dobio dete.

(Kurir.rs/EntertainmentWeekly/M.F.)

Kurir televizija Među prisutnima je bila glumica Anica Dobra