Nakon ṣ̌to je početkom godine održao spektakularan koncert u Valjevu na Džez festu, Đino Vaneli je večeras publici u Beogradu priredio veče za pamćenje.

U prepunom pozoriṣ̌tu "Odeon" pevač iz Kanade publici je pevao svoje popularne hitove, a ujedno je i prvi izvođač koji je otvorio vrata koncertne sezone u pomenutoj dvorani.

Marko Karovic Đino Vaneli oduševio je svoje fanove koncertom u pozorištu "Odeon"

Pošto veliki broj poštovalaca njegove muzike i njegovih tvrdokornih fanova, pre svega muzičara iz Srbije i regiona, nije uspeo da u Valjevu dođe do karata, Vanelijev menadžment odlučio je da harizmatični izvođač kultnih hitova, od kojih su najpoznatiji "Brother to brother", "Wild Horses", "Living inside myself", "Apaloosa", "River must flow" i  "One night with you", ponovo podeli emocije sa publikom sa ovih prostora, a karte su se rasprodale rekordnom brzinom.

Marko Karovic Na koncertu Đina Vanelija pojavile su se mnoge naše poznate ličnosti

Na Vanelijevom spektakularnom koncertu pojavile su se mnoge slavne ličnosti među kojima je bio i Milan iz popularne grupe "Neverne bebe", Nadežda Biljić i njen suprug Toma Panić, Nenad Banić Bajone sa ćerkom, kao i Saša Kovačević sa devojkom Zoranom koji je, podsetimo, odmah po Đovanijevom dolasku u prestonicu otišao sa njim na ručak.

Kurir Đino Vaneli koncert u pozoristu "Odeon" u Beogradu

Ovo veče ostaće zauvek zabeleženo u bogatoj karijeri Vanelija, jer je odlučio da baṣ̌ u Srbiji i u "Odeonu" snimi spot za novu pesmu.

Podsetimo, Đino je u Beograd stigao pre nekoliko dana, a kako je i sam rekao ono ṣ̌to ga oduṣ̌evljava u naṣ̌oj zemlji je hrana.

(Kurir.rs/J.M./M.J.)

 Bonus video:

Kurir Koncert Bajage na Ušću 4