Slavna manekenka i nekadašnji top model Naomi Kembel (54) pojavila se na Nedelji mode u Milanu kako bi ispratila reviju svog velikog prijatelja Roberta Kavalija. Ona se pojavila u dugoj zelenoj haljini od pliša ispod koja je bila razrezana celom dužinom od vrata do pupka ispod koje nije nosila grudnjak.

Neobične cipele

Međutim, niko nije gledao u njene gole grudi već u noge, tačnije neobične cipele koje je ponela slavna Britanka. Ona je na nogama imala vrlo neobične i potpuno zatvorene cipele, sa platformom i zmijskim pritom. Čak i kad sedi u publici Naomi je glavna zvezda i ukrala je šou manekenkama koje su su hodale pistom.

profimedia-0909650288.jpg
Piovanotto Marco/ABACA/Shutterst / Shutterstock Editorial / Profimedi 

Naomi je imala svoju prepoznatljivu ultra modernu frizuru i crne potpuno neprozirne naočari dok je sedela u prvom redu pomno prateći modnu reviju.

Crna pantera, kako su je zvali od milošte zbog gracioznosti na pisti, izgleda kao da se ni za mrvicu nije promenila od vremena kad je gazdovala svetskim modnim pistama. Iako je u šestoj deceniji i dalje izgleda kao boginja, a to je je nema više na pisti je samo zato što se posvetila porodici i deci koju je dobila uz pomoć surogat majke.

Tokom karijere modela zaradila bogatstvo, koje se procenjuje na više pd 80 miliona dolara. Osim po uspešnoj karijeri, Naomi je poznata po prekoj naravi, pa je bila u centru skandala kad je telefonom gađala bivšu asistentkinju, a ova je tužila zbog nasilja. Krajem devedesetih godina prošlog veka bila je na klinici za odvikavanje od droge i alkohola, piše Republika Srećna.

Imala je buran ljubavni život, a na spisku njenih ljubavnika su se našli princ Albert od Monaka, Adam Klejton, basista benda U2, bokser Majk Tajson, holivudski glumac Džerard Batler, kontroverzni biznismen Flavio Brijatore, ruski tajkun Vladislav Doronin i mnogi drugi.

Iako se nikad nije udavala, ona je 2021. godine dobila ćerku u šestoj deceniji, a prošle godine i sina uz pomoć surogat-majke.

(Kurir.rs/J.M.)

 Bonus video:

Kurir TV SVI POGLEDI UPRTI U NJU, SOFI MILO OŽIVELA BARBI LUTKU! Manekenka sabrala utiske pokraj roze kabrioleta: Ovo mi je posebno drago