Bred Pit i Džordž Kluni nastavljaju svoju diminaciju svetom šoubiznisa. Naime, oni su bili na premijeri svog novog  filma "Wolfs" koja je održana u Los Anđelesu i još jednom pokazali zbog čega ih mnogi smatraju najvećim glumačkim zvezdama današnjice.

profimedia-0910025818.jpg
Credit: Brian Prahl / SplashNews.com / Splash / Profimedia Bred Pit i Džordž Kluni bili su glavne zvezde crvenog tepiha

Ovi holivudski velikani prošetali su crvenim tepihom i ponovo napravili spektakl. Čini se da su se veoma potrudili da privuku pažnju na novi zajednički projekat, ali i da se odlično zabavljaju dok to rade. 

Kluniju se na premijeri nije pridružila njegova partnerka Amal, ali Bredu jeste nova devojka Ines koja je na tren ukrala šou ovim velikanima. Naime, Bred i Džordž bili su potpuno uživeljeni u ulogu na crvenom tepihu dok su ih opsedali paparaci, a onda je prišla ona. Kada je došla Ines, sve je stalo. Bred joj je odmah pohitao u zagrljaj i svu pažnju preusmerio upravo na nju. 

profimedia-0910025805.jpg
Brian Prahl / SplashNews.com / Splash / Profimedia Kada je prišla Ines, sve je stalo za Breda

 vidi se da je Bred ponovo istinski srećan u ljubavi dok vodi mukotrpnu borbu sa bivšom ženom Anđelinom Džoli oko starateljstva nad decom koja se sve više odriču prezimena svog slavnog oca. 

(Kurir.rs/M.J)

BONUS VIDEO:

Kurir Mjuzikl Lu poklon glumaca