Kolumbijska diva i glumačka legenda Koraima Tores, nezaboravna Kasandra iz istoimene serije, stiže u Beograd u nedelju 22. septembra kako bi se priključila ekipi popularne serije "Igra sudbine" kao specijalni gost.

Koraima Tores 1.jpg
Gabriel Carvajal 

Koraimin dolazak je strateški potez koji će nesumnjivo podići seriju na još viši nivo, kao i spektakl za srpsku publiku kroz spoj nostalgije, kada je Kasandra zaludela svet, i savremenog, modernog duha koji nosi "Igra sudbine".

Glumica Aleksandra Belošević, koja je među prvima predložila ideju o njenom angažovanju, otkrila je oduševljenje celokupne ekipe: “Koraima je ostavila dubok trag u srcima publike u Srbiji kada je tumačila Kasandru. Mnogi pamte njen upečatljiv lik i emocije koje je prenela na ekran. Kada sam prvi put predložila da bi bilo sjajno da Koraimu dovedemo u Igru sudbine, svi su bili za. Iako nam se često čini da smo dostigli maksimum što se tiče serije, naša produkcija uvek pronađe način da iznenadi publiku. Ovaj spoj starog i novog, glumice koja je obeležila jedno vreme i moderne serije koja dominira sadašnjim tržištem, sigurno će oduševiti i nove i stare gledaoce,” izjavila je glumica Aleksandra Belošević.

Koraima Tores 4.jpg
Gabriel Carvajal 

Zbog ogromne popularnosti koju je stekla u našoj zemlji tokom emitovanja Kasandre devedesetih godina, Koraima je 1997. posetila Srbiju, a kako je kasnije u i intervjuima navodila iz naše zemlje ponela je najlepše uspomene. Srbiju je zapamtila po
gostoprimstvu, ali i ljubavi koju je dobila od obožavalaca.

Koraima Tores 2.jpg
Gabriel Carvajal 

“Igra sudbine zaslužuje samo premijum kvalitet jer to je ono što naša publika u Srbiji očekuje. Moj zadatak kao producenta je da osluškujem reakcije publike i pratim šta ona traži, a dovesti Koraimu Tores, ikonu televizijskih sapunica, bio je logičan korak napred. A ovo je tek početak! Već od novembra ugostićemo neke od vodećih evropskih zvezda u sferi sapunica čime ćemo dodatno podići kvalitet i privući pažnju gledalaca ne samo u Srbiji, već i širom regiona.” – izjavio je producent Nikola Burovac.

Koraima Tores 5.jpg
Gabriel Carvajal 

Koraima Tores će u Beogradu boraviti tri dana. Njena prisutnost na setu serije izaziva ogromno interesovanje, a više detalja o njenim aktivnostima očekujte ovih dana.

(Kurir.rs/M.F.)

Kurir televizija ZVEZDA SERIJE IGRA SUDBINE: Sreću pronalazim u malim stvarima, a najsrećnija sam kada obradujem ćerku STIGAO NOVI ČLAN PORODICE