Ćerka nekadašnjeg vlasnika Formule 1 Bernija Eklstona (93), Tamara Eklston, proslavila je u raskošnom stilu četvrti rođendan svoje ćerke Serene.

Tamara joj je poklonila jarko ružičasti automobil BW-U20 Joy Whale vredan 300 eura, javlja Daily Mail. Osim toga, ukrasila je kuću ogromnim vencem od balona.

profimedia0493555989.jpg
Profimedia Tamara ne štedi novac na naslednice

Malena Serena je nosila slatku pidžamu s natpisom 'Four Riri' dok se smešila na fotografiji s ogromnom količinom darova koje je dobila za rođendan. Tamara, koja sa suprugom Džejem Rutlandom ima ćerke Serenu i Sofiju (10), nije štedela kada je u pitanju proslava. Tako su za rođendan angažovali i privatnog kuvara koji je spremao ukusne poslastice samo za Tamarinu porodicu.

Tamara je i ranije poznata po skupocenim, ali i neobičnim poklonima za svoju decu. Tako je ove godine proslavila Sofijin rođendan i poklonila joj novog egzotičnog kućnog ljubimca - ljenjivca.

profimedia0496847258.jpg
Profimedia Tamara se oduvek rasipala novcem

Egzotična životinja visila je na grani usred dnevnog boravka njihovog doma u Londonu. Brojni su osudili neobičan poklon, a navode kako je ta životinja navikla na samotnjački život u južnoameričkim prašumama. Objašnjavaju kako susreti s ljudima na njih mogu delovati itekako uznemirujuće.

(Kurir.rs/24sata/M.J)

BONUS VIDEO:

Kurir televizija Emisija "Komšiluk": Luka se povredio u igrici