Venecuelanska glumica Koraima Tores (51) sutra stiže u Beograd da bi se kao specijalna gošća pridružila ekipi popularne serije "Igra sudbine". Kod nas je stekla popularnost u telenoveli "Kasandra", koju je cela Srbija gledala devedesetih godina, a mimo nje najpoznatij su bili Ignjacio i nezaboravni Randu. 

Koraima Tores 3.jpg
Gabriel Carvajal 

U seriji, Randu je bacač noževa koji je sa Kasandrom u cirkusu izvodio trik od koga je publici zastao dah. Tada je svima strah bio zajednički, da prilikom izvođenja tačke Randu ne povredi Kasandru. 

Kasandra, koju je u seriji tumačila Koraima Tores, bila je Randuova obećana nevesta, a mnogi ga nisu voleli upravo zato što je stajao na putu njoj i Luisu Davidu.

kasan.jpg
printscreen YT 

Danas, Randu, odnosno Henri Soto, ne izgleda uopšte kako smo ga znali dok smo gledali popularnu seriju. On sada ima 63 godina, igra u pozorištu u bavi se humanitarnim radom.

Soto živi u Venecueli, gde je i rođen, a posvećen je porodici i kućnim ljubimcima. Prvi put se oženio kad je tek napunio 18. godina, a iz dobio je ćerku Šeron Dajanu. Nažalost, njegov prvi brak nije potrajao pa je pokušao da pronađe sreću sa producentkinjom Leonor Sotiljo sa kojom je dobio dvoje dece - sina Leonarda Enrikea i ćerku Maju.

Ponekad priseti velikog uspeha i to podeli na Instagramu ističući da je “Kasandra” najgledanija serija iz Venecuele.

Podsetimo, Henri Soto i Koraima Tores, 1997. godine, posetili su ne samo Beograd, već i Novi Sad i Niš, što je krajnje oduševilo njihove velike fanove. 

(Kurir.rs/J.M.)

 Bonus video:

Kurir televizija IZAZOVNA MIRKA VASILJEVIĆ NA CRVENOM TEPIHU BEZ BRUSA! Glumica otkrila kako je bez Vujadina Savića: Uvek nađem nekoga za veče!